Liebherr CTP 2521, frigider marcă germană

Frigiderul Liebherr CTP 2521 e un model destul de mic dar și accesibil care e oferit de un brand german. Cred că vă interesează fiabilitatea de aceea și vreți să alegeți o marcă germană. Bineînțeles, acesta oferă numeroase modele care pot fi e dimensiuni generoase sau ceva mai compacte. Modelul de jos e unul compact, însă tot vine cu 2 uși, deci are și un congelator spațios. Designul e unul modern cu mânere incorporate, linii drepte și finisaj alb. Sunt și combine frigorifice cu un design similar dacă sunteți interesați de ceva mai mare.

Chiar dacă acesta nu respectă anumite cerințe, puteți opta pentru un model mai scumpe care oferă mai multe (tehnologii, dotări, volum). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea frigiderelor disponibile oferă un volum de peste 200 litri, iar acesta are un volum net de 235 litri. Eu cred că poate fi de ajuns pentru o familie nu foarte numeroasă pentru că pot fi puse destul de multe în el după cum se vede în poza de sus. Consumul de energie e redus, de aceea clasa de eficiență energetică e foarte bună – clasa A++.

La interior sunt prezente cinci rafturi din sticlă pe care se poate pune orice, chiar și un tort pentru că interiorul e flexibil (rafturile pot fi puse mai sus/jos sau chiar scoase).

Majoritatea aparatelor noi oferă interior cu iluminare LED și parcă alimentele au un aspect ceva mai gustos (lumina e mai puternică și nu orbește). Pentru că are o înălțime de numai 140 cm, acesta poate fi pus chiar sub mobilierul suspendat.

Păreri pro și contra

E un aparat care dispune de sistem de răcire cu SmartFrost, adică gheața se formează pe pereții congelatorului și mai puțin pe alimente. Un așa aparat poate fi instalat doar în bucătăriile moderne, iar pentru cei care nu știu, acesta face parte din cunoscuta serie SwingLine. Chiar dacă nu e cel mai mare aparat din segment, se poate lăuda cu un sertar pentru legume generos și e transparent pentru a putea vedea conținutul acestuia.

Liebherr CTP 2521 are rafturi din sticlă securizată și foarte puține aparate frigorifice mai vin cu rafturi din sârmă deoarece cele din sticlă arată mai bine și se curăță mult mai ușor.

Te-ar mai putea interesa