Liebherr CT2841

Frigiderul Liebherr CT2841 e un model cu congelator generos, eficiență energetică A+, volum net total decent comparativ cu prețul său, aspect plăcut atât la interior cât și la exterior. Apreciez că are rafturi din sticlă și nu din sârmă. Dacă nu știți multe despre acest producător, trebuie să știți că e vorba de un producător german cu o experiență îndelungată în domeniul electrocasnicelor. Dacă nu vă convine un congelator de 52 litri, puteți face un efort financial pentru a achiziționa un congelator sau o ladă frigorifică. Există și o altă alternativă, adică o combină frigorifică care oferă un congelator de pe peste 70 de litri. Puteți recurge și la ratele fixe deoarece prețul nu poate fi neglijat, deoarece CT2841 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă din poza de jos că încap suficiente alimente, iar sticlele pot fi puse pe suporturile de pe ușă. Spre deosebire de combine, acesta are un congelator în partea superioară, iar compartimentele pentru legume/fructe sunt în partea de jos.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Volumul de 269 litri e cel net și care e satisfăcător pentru o familie mică sau 2 persoane. Se adresează chiar și celor care au deja un aparat frigorific ideal pentru congelare (ladă/congelator clasic) și își doresc doar un frigider eficient. E vorba de o clasă A+ adică de un consum energetic de 244 kWh pe an. La interior observă că are rafturi din sticlă ajustabile, multe suporturi pe ușă, un congelator cu un singur compartiment dar care vine și el cu un raft. Chiar dacă frigiderul are dezghețare automată, congelatorul are dezghețare manuală (nu are sistem de răcire care reducere formarea de gheață).

Capacitatea de congelare la 24 de ore e de maxim 6 kilograme care e foarte bună. Alte caracteristici care nu le-am menționat ar fi: iluminare interioară, autonomie de 20 ore, nivel zgomot de 39 dB și vine cu suport pentru ouă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: rafturi din sticlă, capacitate de congelare mare, autonomie mare fără curent, consum mic de energie și fiabilitate crescută

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest Liebherr CT2841 e un frigider nou cu fiabilitate crescută în special că e vorba de un producător german, iar dacă sunteți fan al acestui producător, nu veți găsi multe frigidere care le puteți considera alternative. Dacă vă doriți alte caracteristici (mai bune), trebuie să optați chiar și pentru un model de la concurență.

Te-ar mai putea interesa