LG W2240S-PN

Unul dintre cele mai ieftine monitoare de 21.5 inch e acest monitor LCD LG W2240S-PN care e un Flatron. După cum știți aceste monitoare Flatron vin cu un design deosebit și cu o suprafață negru-lucioasă. Cât despre specificații pot spune că sunt destul de bune raportate la preț. Rezoluția ecranului e una Full HD deci ideal pentru vizionarea de filme și deci pentru un preț bun Vezi prețul special de azi » puteți opta pentru acesta. Iar dacă nu aveți atâția bani puteți opta pentru un LG E1940S-PN care este mai ieftin datorită diagonalei ceva mai mici. Acest LG nu este un monitor chiar recent apărut dar cu siguranță este ieftin, mai precis e la ofertă.

Poze

Stins
De sus

Specificații tehnice

Display-ul lui LG W2240S-PN are o diagonală de 21.5 inci deci are o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli. Ecranul este unul de tip LCD care reproduce 16.7 milioane de culori. Acesta are un timp de răspuns de 5 ms, contrast dinamic de 70.000 la 1, imagine 16 pe 9, luminozitate 300 cd/mp, unghi de vizibilitate maxim de 160 de grade pe verticală și 170 de grade pe orizontală.

Ca și standarde are: UL(cUL), SEMKO, TUV-GS, FCC-B și CE. Nu are Tuner TV sau boxe integrate. Pe partea de conectori are port VGA, iar pe partea de consum stă destul de bine, 40 W.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: cântărește undeva la 3.6 kilograme deci e destul de ușor, este ieftin, diagonală mare, design elegant, contrast ridicat, luminozitatea este mai mare decât a multor monitoare de tip LED și este un produs marca LG.

Ca minusuri: are un consum cam mare față de un LED, ar mai fi și alte minusuri (intrare DVI sau HDMI) dar pentru un așa preț nu cred că ar trebui să avem cine știe ce pretenții.

Concluzie

Acest LG W2240S-PN este un model ce-l recomand datorită prețului dar și datorită specificațiilor destul de bune. Se adresează celor care nu-și pot permite unul de ultimă generație și doresc să facă o achiziție inteligentă.

Te-ar mai putea interesa