LG OLED65C7V, televizor OLED 4K 2017

Un televizor deosebit e acest OLED 4K numit LG OLED65C7V deoarece face parte din seria C7 care chiar impresionează prin calitate video, dar și prin sunet bogat. Un televizor din 2017 are cea mai nouă versiune de WebOS – 3.5, un sistem audio conform dimensiunilor, tehnologii avansate de imagine și un design modern. Televizoarele OLED nu le veți găsi în diagonale mici deoarece nu veți observa detaliile oferite de rezoluția 4K pe un ecran mai mic de 55 de inci.

Poate că din poza de jos nu vă puteți face o idee, de aceea am pus și video-ul de la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate folosită o consolă pentru jocuri cu acesta dacă vreți să jucați jocuri din sufragerie și nu mai sunt necesare boxe suplimentare deoarece are difuzoare de 20 W fiecare și o mulțime de tehnologii care îmbunătățesc experiența. Nici nu mai e nevoie să mergeți la cinema dacă aveți un așa televizor acasă, dar depinde cât sunteți dispuși să așteptați după o variantă BluRay.

Nu mai sunt televizoare cu WiFi ready, toate au WiFi integrat, suficiente porturi USB și HDMI. Nu cred că veți folosi acest televizor ca unul clasic deoarece furnizorii de televiziune din România nu oferă o calitate video potrivită pentru un astfel de ecran, de aceea există serviciul Netflix care nu cotă mult. Având în vedere că vă permiteți un așa televizor, un abonament Netflix cu pachet 4K e o nimica toată.

Păreri pro și contra

Telecomanda Magic Remote ușurează navigarea prin meniu, dar poate știți deja asta și nu toate seriile o au, dar nu înțeleg de ce nu o includ că și așa nu e foarte scumpă. Seriile premium nu oferă modele cu diagonală redusă deoarece sunt anumite tehnologii care nu se evidențiază prea bine pe ecrane mici.

Singurele televizoare premium sunt cele OLED iar LG OLED65C7V oferă exact ce aveți nevoie, dar bugetul trebuie să fie pe măsură. Cu un buget ceva mai redus ați putea lua un calcul un televizor 4K NanoCell de la același brand deoarece oferă o imagine aproape la fel de naturală.

Te-ar mai putea interesa