LG OLED55B7V, televizor OLED cu Dolby Vision și Atmos

Televizorul OLED numit LG OLED55B7V e varianta de 139 cm care are un preț decent pentru ce oferă: Dolby Vision și Dolby Atmos. Aceste tehnologii îmbunătățesc experiența cinematografică atât la capitolul imagine, cât și la capitolul sunet. Diferența e foarte mare dacă ați avut un LED clasic, dar și pe partea software veți vedea o schimbare deoarece discutăm de noul WebOS 3.5 care poate fi utilizat cu ușurință cu acea telecomandă Magic Remote. Acesta arată foarte bine montat pe perete dacă nu aveți o comodă suficient de mare pentru acesta.

Din poza de jos dar și din clipul final se vede foarte bine televizorul și e destul de mare chiar dacă pare mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Orice televizor nou poate fi un bun monitor în special dacă are o rezoluție generoasă. Ideea e că nu-l veți pune prea departe de voi și poate că îl veți conecta la consola de jocuri. Pentru conectare puteți folosi un cablu HDMI placat cu aur și lungimea sa depinde și de cum veți pune televizorul.

Sunetul e bogat și chiar impresionează, în special că are acele tehnologii care nu le voi mai enumera. E important ca acele difuzoare să fie cât mai puternice deoarece televizorul va fi pus într-o cameră mare. Chiar dacă e un sistem audio integrat, sunetul ajunge în fiecare colț al camerei și efectul DownFiring e bine-venit (redă frecvențe joase ca la subwoofere).

Păreri pro și contra

Televizoarele premium cum sunt cele OLED au un design foarte interesant însă rama nu a fost chiar eliminată, oricum nu iasă în evidență pentru că e subțire. Apreciez că e inclusă telecomanda specială Magic Remote care și așa nu e foarte scumpă. Lista de caracteristici speciale e foarte lungă și cred că ați văzut-o și voi. Pot spune că multe dintre ele țin de partea software, iar altele sunt tipice seriei (adică nu le veți găsi la variantele mai mici).

LG OLED55B7V e un televizor destul de scump dacă e să luăm în calcul modelele LED cu aceeași diagonală. Tipul ecranului face diferența și chiar nu există ceva mai bun decât OLED.

Te-ar mai putea interesa