LG MB3944U

Cuptorul cu microunde LG MB3944U e un aparat electrocasnic cu o putere de încălzire mică, are volum mic (19 litri), grill și un preț de achiziție atractiv. Chiar dacă nu are un design elegant ca și la cele Samsung, acest cuptor e mai funcțional datorită dotărilor sale (în acest caz prezența grill-ului).  Un astfel de aparat e soluția ideală pentru cei cu buzunare mai mici și care ar dori să facă o alegere bună. Nu cred că veți găsi la concurență, un model care să vină cu grill și să vină cu un preț mai bun sau egal cu cel al acestui cuptor. Chiar dacă cuptorul are o putere de 700 W, puterea microundele are o putere de 1000 W iar grill-ul de 60o W. Un model cu cuptor puernic și grill, poate găti sau încălzi alimente într-un timp mult mai mic. O recomandarea mai eficientă e MH6340F de la același producător, care costă ceva mai mult dar merită. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Cuptorul propriu-zis are putere  maximă de 700 W, pe când grill-ul are o putere 600 W iar microundele 1000 W. Grill-ul e foarte util deoarece cu el puteți găti diverse alimente însă nu în cantități mari (puterea de încălzire nu e prea grozavă chiar dacă are un volum mic). Sunt nivele de putere decente pentru un așa preț, dar eu că recomand un model cu o putere mai mare în special la grill. Ar un panou digital cu afișaj LED care e foarte util și ușor de folosit (butoanele sunt așezate ergonomic). Având în vedere volumul e de 19 litri, îl putem include în clasa inferioară.

La capitolul funcții LG MB3944U are dezghețare rapidă, pornire rapidă, timer, ceas, protecție pentru copii și 6 nivele de putere. Dar nu are reîncălzire, convecție sau curățare cu aburi (o găsiți doar la modelele premium). Având în vedere volumul, are o greutate de numai 10.5 kilograme și nu ocupă prea mult spațiu.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: mi se pare un model foarte reușit deoarece are grill, e ieftin, butoanele sunt așezate ergonomic, are un preț foarte atractiv și de aceea nu cred că are concurență.

Minusuri: grill-ul putea fi de măcar 900 W.

Concluzie

Acest cuptor LG MB3944U  e recomandarea mea în acest buget în special dacă aveți nevoie de caracteristicile speciale ale acestui model. E un aparat compact, bun pentru încălzit sau dezghețat alimente. Cât despre gătit, se descurcă decent însă cantitatea de mâncare trebuie să fie modestă.

Te-ar mai putea interesa