LG M2450D-PZ

Acest monitor/TV LED LG M2450D-PZ e unul dintre acele monitoare care sunt dotate și cu tunere TV. Adică pe lângă faptul că e un monitor, se pot viziona și posturi TV de pe cablu. E o soluție cu care veți economisi spațiu și bani deoarece e un model 2 în 1, însă îl recomand doar pentru „single use” deoarece nu are PIP (Picture in Picture). Cu siguranță o să vă placă design-ul său și se poate observa cel mai bine în pozele de jos dar și din clip. Pentru a economisi și mai mult spațiu, vine cu montare VESA deci aveți nevoie și de un suport special. Dar cu siguranță doriți să-l puneți pe birou datorită piciorului elegant care e destul de subțire și transparent. M2450D-PZ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Display-ul său de 24 de inci oferă o imagine foarte clar în special când e vorba de filme 1080p sau 720p. Poate fi conectat la diverse (consolă, PC, media player) datorită intrărilor HDMI și VGA. E vorba de unul LED cu timp de răspuns bun, luminozitate de 250 cd/mp, rezoluție FullHD, contrast dinamic mare și aspect lat. Având în vedere că LG M2450D-PZ e și televizor, e normal să vină cu boxe incorporate care sunt de 5 W fiecare. Tunerul TV e unul performant care poate reda posturi în format HD – DVB-T/C. Tipul de montare VESA e de tip 200 cu 200 mm. La capitolul conectivitate are USB, HDMI, VGA, ieșire pentru căști, ieșire optică, ieșire audio PC și component.

Consumul său e destul de mic (32 W) și e normal să fie așa pentru că e doar un LED. Prezintă suficiente moduri și pentru economisirea de energie. Portul USB că oferă posibilitatea conectării mai multor monitoare fără a avea o placă video performantă. Deci dacă optați pentru însă 1 sau 2 monitoare, veți beneficia de un spațiu de lucru mai mare dar și o experiență neobișnuită în jocuri (monitorul are margini înguste).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu telecomandă, are un design elegant, oferă o imagine foarte clară și e oferit de un producător foarte bun.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest LG M2450D-PZ e mai mult decât un monitor obișnuit și dacă doriți să renunțați la actualul monitor pentru unul elegant și cu tuner TV, acesta e recomandarea mea. Jos am postat un clip cu un model foarte similar pentru ca să vedeți cât de bine arată:

Te-ar mai putea interesa