LG M1931D-PZ

Pentru cei care încă se mai uită la televizor le recomand un monitor cu tuner TV – LG M1931D-PZ. E fratele mai mic al LG M2352D-PZ și LG M2452D-PZ care sunt două modele destul de bune despre care știu că s-au vândut ca pâinea caldă. Modelul acesta de 18,5 inci vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu este deloc mare având în vedere că vine cu caracteristici cum ar fi conectarea pe perete, boxe, multiple porturi și altele.

Poze

E un monitor care arată foarte bine având culoarea neagră și designul e unul lucios. Diagonala e de 18,5, iar rezoluția de 1366 pe 768 pixeli vă va oferi imagini de cea mai bună calitate. Astfel, o să puteți urmări filme HD fără nicio pierdere a detaliului pe ecranul HD+. Datorită acestei dimensiuni mici și greutatea e una destul de redusă de 2,6 kilograme.

Din față
Porturile

Specificaţii tehnice

Monitorul LG M1931D-PZ vine și cu tuner TV ceea ce îl face bun și pentru vizionarea canalelor TV. La unii furnizori de cablu tot o să vă trebuiască acel decodor, iar canalele HD se vor vedea la calitate superioară. E un monitor destul de bun și la jocuri datorită rezoluției, iar dacă vă deranjează că nu e Full HD, atunci ar trebui știut că nu prea are rost rezoluția 1920 pe 1080 pixeli la sub 19 inci.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu cele mai importante și utile conexiuni care le poate avea un televizor, iar printre acestea se numără HDMI, VGA și Scart; vine cu facilități cum ar fi montarea pe perete și boxele integrate; e un monitor certificat de TUV și care corespunde cerințelor CE.
Contra: ecranul nu are rezoluție 1080p, deci filmele Blu-ray s-ar putea să se vadă cu oarecare pierderi de detaliu.

Concluzie

Eu recomand acest model deoarece are porturi de tip digitale cât și analog, iar imaginea e una foarte clară. La unele PC-uri s-ar putea să fie nevoie de niște setări suplimentare la culoare, în special la desktop-urile cu plăci AMD pentru ca imaginea să fie mai calitativă.
Din preview-ul de alături vă puteți face o oarecare părere despre acest model. Se poate vedea că e un monitor modern pentru persoanele cu puțini bani care sunt în căutarea unui periferic de calitate.

Te-ar mai putea interesa