≡ Meniu

LG M1931D-PZ

Pentru cei care încă se mai uită la televizor le recomand un monitor cu tuner TV – LG M1931D-PZ. E fratele mai mic al LG M2352D-PZ și LG M2452D-PZ care sunt două modele destul de bune despre care știu că s-au vândut ca pâinea caldă. Modelul acesta de 18,5 inci vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu este deloc mare având în vedere că vine cu caracteristici cum ar fi conectarea pe perete, boxe, multiple porturi și altele.

Poze

E un monitor care arată foarte bine având culoarea neagră și designul e unul lucios. Diagonala e de 18,5, iar rezoluția de 1366 pe 768 pixeli vă va oferi imagini de cea mai bună calitate. Astfel, o să puteți urmări filme HD fără nicio pierdere a detaliului pe ecranul HD+. Datorită acestei dimensiuni mici și greutatea e una destul de redusă de 2,6 kilograme.

Din față

Porturile

Specificaţii tehnice

Monitorul LG M1931D-PZ vine și cu tuner TV ceea ce îl face bun și pentru vizionarea canalelor TV. La unii furnizori de cablu tot o să vă trebuiască acel decodor, iar canalele HD se vor vedea la calitate superioară. E un monitor destul de bun și la jocuri datorită rezoluției, iar dacă vă deranjează că nu e Full HD, atunci ar trebui știut că nu prea are rost rezoluția 1920 pe 1080 pixeli la sub 19 inci.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu cele mai importante și utile conexiuni care le poate avea un televizor, iar printre acestea se numără HDMI, VGA și Scart; vine cu facilități cum ar fi montarea pe perete și boxele integrate; e un monitor certificat de TUV și care corespunde cerințelor CE.
Contra: ecranul nu are rezoluție 1080p, deci filmele Blu-ray s-ar putea să se vadă cu oarecare pierderi de detaliu.

Concluzie

Eu recomand acest model deoarece are porturi de tip digitale cât și analog, iar imaginea e una foarte clară. La unele PC-uri s-ar putea să fie nevoie de niște setări suplimentare la culoare, în special la desktop-urile cu plăci AMD pentru ca imaginea să fie mai calitativă.
Din preview-ul de alături vă puteți face o oarecare părere despre acest model. Se poate vedea că e un monitor modern pentru persoanele cu puțini bani care sunt în căutarea unui periferic de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu