LG KS660 dual-sim

Dacă ești pasionat de telefoanele cu suport pentru două cartele sau ai neaparată nevoie de unul atunci una dintre cele mai bune alegeri ar fi un telefon mobil LG KS660 dual-sim black/blue (negru cu albastru). Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și-l recomandă suportul pentru două cartele SIM, ecranul mare și cu suport touch și camera de 5 megapixeli. LG Dual Sim GX500 ar fi alternativă mai ieftină dacă sunteți de părere că acest telefon costă cam mult.

Poze

Mai jos sunt câteva poze mici prin care vă puteți face o părere despre acest telefon referitor la felul în care arată. Puteți vedea că meniul de Start este foarte similar cu cel al Androidului customizat de LG. 😉

Oprit
În mână

Specificaţii tehnice

LG KS660 nu este un telefon inteligent, din păcate, dar are ecran touch, tastatură standard și suport doar pentru rețeaua 2G. Greutatea este de puțin peste 100 grame, adică 115 grame. Are 51 de mega memorie internă și aceasta poate fi extinsă cu card microSD până la 32 de giga. Ecranul este unu de 3 inci și are o rezoluție de 240 pe 400 pixeli și are 262k culori. Rezoluția este acceptabilă, la fel și diagonala ecranului, dar mă deranjează că nu are posibilitatea de a reda 16 milioane de culori. Pe partea de conectivitate stă binișor deoarece are GPRS clasa 12, tehnologie bluetooth și TV Out.
Camera foto este una de 5 megapixeli și poate filma video la 720 pe 480 pixeli. Bateria ține destul de mult și LG KS660 dual-sim are radio FM și suport jocuri Java ca orice alte telefoane.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, ecranul este mai mult decât decent și are suport pentru două cartele.
Contra: nu are Android (cum are Gigabyte Gsmart G1317D) și e cam scump spre deosebire de LG Dual Sim GX500 care e ceva ma ieftin.

Preţuri

499 lei este un preț decent, deși pentru unii e cam mult. Dar, având în vedere că face cât două telefoane nu e de mirare că are un preț cât un telefon jumătate. La părerile pro și contra achiziției am enumerat alternativele Gigabyte Gsmart G1317D care e un mobil cu două cartele și Android, iar LG GX500 este similar, dar ceva mai ieftin. Ambele ar fi niște variante foarte bune, dar acest LG e ceva mai nou.

Concluzie

Dacă vrei un telefon mobil în care să conectezi două cartele atunci telefonul mobil LG KS660 dual-sim black/blue ar trebui să fie una din alegerile tale deoarece este un telefon apărut recent și arată destul de bine.

Te-ar mai putea interesa