LG IPS225V-BN

Acest monitor LG IPS225V-BN vine ca o alternativă de 21,5 inci la IPS234V-PN care are o diagonală cu 2 inci mai mare. Modelul de față nu e deloc scump deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani cu greu o să găsești o alternativă IPS la fel de calitativă. Principalele puncte forte ale acestui model ar fi aspectul de nota 10, prețul mic și imaginea de o calitate foarte bună care e furnizată de ecranul Full HD cu tehnologii LED și IPS.

Poze

Se poate vedea că acest IPS225V-BN nu arată precum modelul IPS234V-PN, despre care ziceam mai sus. Eu zic că arată foarte bine și din această cauză, adică datorită felului în care arată, eu zic că e foarte bun pentru acasă – home use, cât și pentru la birou – business use, fiind un monitor ok pentru un șef. Dacă din imaginile de alături nu prea îți poți face o opinie despre cum arată atunci din clipul de la final poate o să vezi mai bine cum arată.

Cam aşa arată
Suprafaţă lucioasă de culoare neagră

Specificaţii tehnice

Acest model e unul care nu consumă deloc mult curent chiar dacă imaginea e de foarte bună calitate. Astfel, consumul de curent e undeva la 31W, iar greutatea e de 3 kilograme jumătate. Porturile nu sunt numai de tip digitale, adică HDMI și DVI, ci și de tip analog pentru că are VGA. Nu are tuner TV ori boxe integrate, dar oferă posibilitatea de a fi montat pe perete și astfel dumneavoastră să eliberați din spațiul de pe birou.
Nu am scris nimic despre tehnologie IPS (despre cea LED bănuiesc că știți ce presupune) și de aceea ar trebui să spun că are un ecran foarte bun care are unghiuri de vizibilitate ok din orice parte și din această cauză filmele se vor vedea mai mult decât ok.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu costă deloc mult; vine de la un brand recunoscut și asta presupune o fiabilitate excelentă; raportul dintre calitate și preț e unu foarte bun deoarece nu costă deloc mult… după cum menționam anterior; ofer[ diferite facilit[í cum ar fi porturile multiple și montarea pe perete.
Contra: nimic.

Concluzie

Se poate vedea că acest IPS225V-BN are niște caracteristici de top și ar fi de recomandat acelor persoane care lucrează în proiectare ori care vor să vadă filme Blu-ray la cea mai bună calitate posibilă fără niciun compromis. Din preview-ul de alături o să puteți vedea cât de bine arată acest monitor cu tehnologie IPS.

Te-ar mai putea interesa