LG GTF744BLPZD, frigider negru cu Smart Diagnosis și WiFi

Frigiderul LG GTF744BLPZD e unul de tip Smart pentru că poate fi controlat prin WiFi, însă nu e precum un gadget clasic, ci veți umbla ceva mai rar la setările sale. Panoul de control e poziționat inteligent în sensul că nu e foarte vizibil și dacă nu l-ați observat, el se află pe ușa congelatorului pe dunga argintie. Sunt doar butoane touch care pot fi acționate ușor și interfața se blochează ușor cu ajutorul unei funcții (are pictogramă cu lacăt).

Nu sunt foarte multe modele pe o astfel de culoare – neagră, iar dotările speciale fac diferența. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat e echipat cu două uși, iar în partea superioară aveți un congelator necompartimentat. Deci vom avea ceva mai mult spațiu și un raft care poate fi eliminat dacă vreți spațiu ceva mai generos. Volumul acestui aparat e de 509 litri și e din care frigiderul are 379 litri, adică e destul de mult spațiu pentru o familie mai generoasă. Pe lângă compartimentul de fructe și legume e prezent și unul pentru carne și pește proaspăt.

Tehnologia No Frost e prezentă și la congelator motiv pentru care dezghețarea e automată. Capacitatea de congelare nu e foarte mare la congelator și cred că sunteți mulțumiți de ea cât timp introduceți mai mult alimente deja congelate.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine pe negru și cu acel mâner vertical, iar acesta poate fi pus în orice bucătărie echipată cu aparate moderne. Totuși, e un aparat mare dar nu foarte înalt cum e în cazul combinelor frigorifice. Puteți diagnostica aparatul în cazul unei defecțiuni dar nu cred că e cazul pentru că e un model fiabil și avansat. Consumul de energie e destul de scăzut și din clasa de eficiență energetică se poate observa acest lucru. În plus vi se oferă și acel dozator de apă care are un rezervor interior ca la varianta pe inox.

LG GTF744BLPZD e un aparat foarte avansat și se poate vedea doar după cum arată, iar controlul e unul cu butoane senzitive, adică pot fi acționate destul de ușor.

Te-ar mai putea interesa