LG GT9180AVBW, frigider cu No Frost

Frigiderul LG GT9180AVBW e o alegere bună deoarece e spațios, are tehnologii moderne, poate concura cu o combină și arată destul de bine. Spre deosebire de congelatorul unei combine, acesta are mai puține compartimente dar sunt ceva mai mari. Poate fi precum un side by side, adică e mai lat decât aparatele frigorifice uzuale, deci ocupă și mai mult spațiu. Arată bine pe inox iar tehnologia No Frost e un plus care nu trebuie neglijat la aparate mari. Consumul de energie e scăzut și e bine așa deoarece și așa nu e chiar ieftin acest frigider. Alternative la acesta sunt doar combinele frigorifice deoarece side by side-urile sunt mult mai scumpe.

Eu zis să profitați de acea mică promoție chiar dacă nu e vorba de o reducere foarte mare de preț (promoția e limitată). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Cam toate frigiderele mai noi sunt cu 2 uși și astfel veți accesa mai ușor acel congelator. Comparativ cu o combină, acesta e mai lat iar congelatorul e în partea superioară, deci aveți acces mai ușor. Sistemul de răcire No Frost e prezent atât la congelator cât și la frigiderul propriu-zis, deci dezghețarea se face automată și nu manuală.

Clasa de eficiență energetică e A+ și e normal să fie așa deoarece consumul anual e de 440 kWh. La interior veți observa compartimente speciale, rafturi din sticlă, suporturi chiar și la congelator etc. Un congelator de 176 litri cu capacitate de congelare de 9kg la 24 de ore e satisfăcător.

Pe partea de design se observă că are un finisaj pe inox la exterior, două uși cu deschidere spre dreapta, iluminare LED la interior și altele. La capitolele funcții și siguranță are: funcție de super-congelare la congelator, filtru împotriva mirosurilor, sistem avertizare ușă deschisă și câteva caracteristici speciale (Bio Shield, sistem Multiflow, Fresh 0 Zone). Nu are multe accesorii incluse dar nici nu are nevoie de multe deoarece are suporturi, rafturi și compartimente suficiente. Autonomia fără curent e de 12 ore iar nivelul de zgomot e de 41 dB.

Plusuri: arată bine, eficient, are toate acele caracteristici speciale, capacitate de congelare mare,
Minusuri: nu oricine și-l permite.

LG GT9180AVBW e o alegere bună pentru cei care vor un frigider din segmentul premium, adică aveți un buget ceva mai mare și nu vreți un model clasic. Cred că vă puteți face o idee destul de bună din poza de sus, că până la urmă interiorul e mai important decât exteriorul.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu