LG GSM960NSBZ, side by side Door-in-Door

Side by side-ul LG GSM960NSBZ face parte din generația nouă care oferă o caracteristică nouă – Door-in-Door, adică aveți o ușă în altă ușă. E nevoie de ea pentru a evita pierderile și aveți acces ușor la băuturi sau gustări după cum se vede din poza de jos. Există modele și de la alte branduri care oferă un acces similar (tip bar), doar că e mai mică acea parte mobilă de pe ușă. Mie îmi place mai mult acesta deoarece se pot pune mai multe și prețul aparatului mi se pare destul de bun. Designul e unul premium iar finisajele cromate de pe lângă chiar iasă în evidență.

Nu cred că prețul ar fi principalul obstacol, acest aparat nu poate fi pus în orice bucătărie datorită dimensiunilor sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

LG GSM960NSBZ

Mai toate aparatele frigorifice mari au tehnologie de răcire No Frost sau una similară, un filtru pentru mirosuri, numeroase rafturi, interior bine iluminat și organizat.

Pe lângă controlul electronic care e pe ușă, acest aparat are și tehnologie NFC pentru a putea diagnostica aparatul (Smart Diagnosis). Diagnosticarea rapidă se poate face doar cu ajutorul aplicației instalate și telefonul are nevoie de tehnologia NFC. Mi-ar fi plăcut mai degrabă o tehnologie WiFi deoarece sunt multe telefoane compatibile și nu trebuia să vă apropiați așa de mult aparat. E marcată zona una trebuie să țineți telefonul, dar nu e ceva ce trebuie să faceți zilnic sau săptămânal, ci doar că vedeți că sunt probleme.

Păreri pro și contra

E un aparat din segmentul premium nu pentru că oferă un volum foarte mare, ci pentru că oferă un design modern, control electronic, compresor liniar, diverse funcții speciale și dozatoare. Sunt destul de multe de spus despre acest aparat, dar cred că v-ați convins că nu e ca și oricare alt aparat frigorific.

LG GSM960NSBZ poate ține locul oricărui frigider sau combine frigorifice deoarece oferă mult spațiu pentru depozitare, are un consum redus de energie, e silențios și fiabil. Pentru cei care vor să vadă cum arată un model similar, am pus prezentarea de la final care cred că va ajuta să faceți alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa