LG GSL471ICEZ, model clasa A++ cu dozator de apă

LG GSL471ICEZ e un aparat side by side al anului 2018 dotat cu caracteristici utile precum NoFrost, dozator de apă și eficiență energetică A++.
Comparativ cu o combină frigo acest are o capacitate aproape dublă de 601 litri, aceasta fiind una netă și vă permite să depozitați tot ce doriți.

Modelul acesta nu doar are multe facilități, ci are și un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă vă interesează cum arată atunci din poza de alături se poate vedea acest lucru.


Avantaje

Fiind un dispozitiv LG acest model e dotat cu Smart ThinQ care presupune că aparatul permite controlul cu ajutorul telefonului inteligent… chiar dacă nu sunteți acasă.
Consumul energetic e unul nu prea mare, mai exact de 376 kWh. Acest lucru se datorează compresorului liniar inverter care oferă o economie până la 32%. În acest fel aparatul oferă o clasă de efciență energetică A++.
În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat poate funcționa fără curent chiar și 10 ore, timp în care alimentele nu se vor strica.
Nici nu e un aparat prea gălăgios deoarece vorbim despre un nivel de zgomot de 39 dB. Acesta e unul mediu, alte aparate având unul mai mare.
Pe partea de dezghețare nu veți avea parte de prea mult stres deoarece aparatul e unul dotat cu No Frost, adică acea tehnologie de răcire fără producere de gheață.

Dezavantaje

Comparativ cu un frigider sau o combină frigorifică are un cost ceva mai mare, iar același lucru poate fi spus și despre dimensiuni. Din această cauză va trebui să aveți un loc special pentru aparat așa încât să aibă loc și să puteți deschide ușile în siguranță.

Verdict

Modelul LG GSL471IC e pentru persoanele care vor să pună la păstrat o cantitate mare de alimente. E un aparat în stil american cu o mulțime de rafturi și spațiu pentru depozitarea oricărui aliment.
Eu zic că acest aparat e unul ușor de folosit deoarece e unul cu touchscreen, iar în ziua de azi toată lumea are un telefon cu touch.

Te-ar mai putea interesa