LG F4J7TY1W, mașină de spălat cu Direct Drive, SpaSteam, Turbowash și WiFi

Modelul LG F4J7TY1W este o mașină de spălat rufe care oferă destul de multe într-un buget destul de redus. Pot spune că e un model premium și chiar arată ca unul. Nu văd de ce nu v-ar plăcea acest model deoarece oferă multe dotări ieșite din comun. Ecranul LCD e destul de plăcut deoarece informația e destul de vizibilă indiferent de momentul zilei. Un ecran cu LED nu e chiar atât de vizibil dar depinde și de fundalul oferit. Panoul de control e construit la fel indiferent de producător, adică butonul pentru selectarea programelor e în centru iar ecran digitale în partea opusă sertarului.

E evident că nu poate fi un model prea accesibil și trebuie să aveți un buget mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O astfel mașină de spălat nu se adresează oricui, dar reprezintă o investiție pe termen lung. Acest model are încărcare frontală și se vede destul de bine din poza de sus. Cele cu încărcare superioară arată mult diferit și nu sunt atât de elegante, iar performanțele sunt destul de limitate.

Programele sunt destul de scurte cu o centrifugare atât de mare, dar depinde care preferați să-l folosiți. Nu cred că veți avea prea multe rufe foarte murdare, ci cred că veți avea tricouri/bluze puțin transpirate sau purtate de mult timp.

Păreri pro și contra

Toate acele tehnologii sunt motive în plus pentru a alege o astfel de mașină de spălat. Puteți controla și depista o problemă cu ajutorul unui telefon și nu orice brand oferă o astfel de soluție. Poate spăla mult și eficient fără nici o problemă doar că nu poate fi prea compactă dacă spală cel mult 8 kg de rufe.

LG F4J7TY1W e un model care face parte din segmentul premium, adică costă ceva mai mult și arată mult diferit față de un model clasic. Aveți toate motivele pentru a alegere un model cu tehnologie Direct Drive și nu orice brand o oferă. Designul e foarte reușit și se creează impresia că are o ușă foarte mare însă e cam ca una normală (veți vedea când o deschideți).

Te-ar mai putea interesa