LG F4J6JY0W, model Direct Drive de 10kg

Pentru cei interesați de un electrocasnic de tipul mașină de spălat care să poată fi utilizat la spălarea acasă ori în regim comercial recomand modelul LG F4J6JY0W. Are o capacitate mare de 10kg, iar consumul energetic e unul scăzut (are clasa A+++ de eficiență energetică).

Acest model de la LG are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are o multitudine de avantaje. Panoul de comandă e unul cu un număr redus de butoane, iar display-ul e unul mare.


Avantaje

LG F4J6JY0W venind cu 6 Motion DD presupune că pentru fiecare tip de țesătură are un tip de mișcare.
Economia de curent e datorată și faptului că are motor de tip Inverter Direct Drive. Pe lângă economia de energie acest motor e silențios (nivelul de zgomot la spălare e de 55dB), durabil și oferă o capacitate mai mare.
Aparatul are o mulțime de programe, dar dacă nu vă sunt suficiente atunci puteți descărca unele on prin intermediul funcției Tag On.
În cazul în care e vreo problemă cu mașina există funcția Smart Diagnosis care vă permite să diagnosticați rapid aparatul.
Capacitatea mare de 10kg face acest aparat numai bun pentru o familie de 5-7 membri sau poate chiar mai mult.
Legat de consumul energetic trebuie spus că acest aparat are clasa A+++, iar consumul anual e de 143 kWh.

Dezavantaje

Costul e un dezavantaj, iar altul ar fi că nu are integrat un uscător de rufe. Depinzând pentru ce utilizați aparatul costul poate părea mic sau mare. Dacă folosiți aparatul la o pensiune atunci banii o să vi-i recuperați rapid.

Concluzii

Pe piață există diverse branduri care comercializează mașini de spălat haine de top, însă LG se remarcă cu un preț corect și faptul că oferă produse eficiente.
De exemplu, echivalentul de Miele costă undeva la peste 8000 lei și se poate vedea că economisiți foarte mult. Evident că există diferențe de brand deoarece Miele este un brand premium din Germania, iar Lg e un brand din Coreea de Sud.

Te-ar mai putea interesa