LG F2J6HM0W, mașină slim cu uscător

LG F2J6HM0W este o mașină de spălat rufe cu uscător incorporat. Are o capacitate mare de 7/4kg pentru spălare și uscare, iar dimensiunile sale sunt slim. E un aparat premium cu motor inverter, consum mic de curent și NFC (vine cu câteva programe suplimentare care se pot activa prin smartphone).

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are integrate o mulțime de lucruri utile. Consumul energetic e unul mic întrucât are clasa B. Această clasă e o combinație dintre clasa mașinii de spălat și a uscătorului.


Caracteristici

Electrocasnicul F2J6HM0W e unul cu o capacitate de stocare 7 kilograme pentru spălare și 4 kilograme la uscare. Acest lucru ne spune că aparatul poate fi utilizat în scop casnic cât și semi-profesional (pensiune, hotel, restaurant etc).
Are funcție de detectare a cantității, adică acel Fuzzy Logic. Beneficiul principal al acestei funcții e că aparatul consumă mai puține resurse (apă, curent, detergent) întrucât adaptează consumul în funcție de cât de încărcată e cuva.
Viteza de centrifugare e una decentă de 1200 rotații. Și trebuie să precizez că aceasta e rotația maximă la care are loc centrifugarea spre sfârșit de program.

Avantaje

Cel mai important avantaj al unui aparat 2 în 1 e că ocupă mai puțin spațiu decât ar fi ocupat două aparate.
Consumul energetic e unul mic, iar clasa B e o combinație dintre clasa de eficiență a mașinii și a uscătorului.
Consumă puține resurse grație funcției Fuzzy Logic sau detectării automate a încărcăturii… cum mai e numită.
Nivelul de zgomot e unul scăzut de 55 decibeli la spălare, și 72 la centrifugare.
E realizat din materiale de calitate și vine cu tehnologii care fac aparatul foarte durabil. Printre aceste tehnologii aș aminti Inverter și Direct Drive.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat 2 în 1 care să spele și uște rufele rapid atunci acest model ar fi recomandarea mea.
După cum ziceam și mai sus, poate fi utilizat în scopuri domestice cât și semi-profesionale. Iar, pe parcursul utilizării îți vei scoate banii întrucât e un aparat economic

Te-ar mai putea interesa