LG F2J5TN3W, model slim cu capacitate de 8kg

Dacă vă interesează o maşină de spălat rufe care să poată spăla o cantitate mare, însă nu aveţi prea mult loc pentru ea atunci vă va ajuta LG F2J5TN3W care e un model al anului acesta de tipul slim (dimensiunile acesteia sunt 60x56x85 LxAxH cm). Consumul energetic e şi el unul exemplar deoarece cu un consum anual de 132 kWh are clasa A+++. În felul acesta o să vă recuperaţi banii daţi pe aparat pe parcursul utilizării sale.

Modelul de faţă vine la un bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care nu doar că arată bine, ci are un panou de comandă minimalist. Din poza de alături puteţi vedea cum arată acest model, iar un alt detaliu care nus e vede din poză e faptul că aparatul este smart (din seria Titan C5).

Păreri pro şi contra

Caracteristica smart a acestui aparat presupune că vine cu NFC. Acest lucru facilitează faptul că aparatul poate fi controlat printr-un telefon smart pentru folosirea unor programe de spălare suplimentare.
Are o capacitate de spălare de 8kg, iar din cauza aceasta e un aparat bun pentru o familie cu 5-6 persoane ori pentru o pensiune.
Pe lângă cele 14 programe, modelul de faţă are program rapid de 14 minute.
Modelul de faţă e unul pentru persoanele interesate de ceva eficient energetic, acest lucru fiind dovedit de clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual aproximativ de 132 kWh.
Motorul aparatului e unul inverter garantat la 10 ani şi pe lângă acest lucru alte avantaje ar fi zgomotul redus şi mai puţin zgomot.
Dacă cei de la Samsung au implementat Add Wash pe unele din maşinile lor, modelul acesta e unul cu Add item. Acest lucru facilitează adăugarea de rufe înaintea începerii programului de spălare prin apăsarea butonului dedicat.

Modelul de faţă e unul care se adresează persoanelor preocupate de calitatea spălării şi eficienţa energetică. Având 6 Motion înseamnă că pentru fiecare tip de ţesătură acest aparat are mişcări dedicate, iar din această cauză există o mai mare grijă pentru ţesături.

Lasă un comentariu