LG F12C3QD, mașina de spălat rufe 7 kg

O mașină de spălat rufe cum e LG F12C3QD ar fi perfectă pentru voi deoarece are o încărcare frontală și suportă până la 7 kg de rufe. Nu e genul de mașină cu panou digital, adică să aibă un ecran LCD generos. Totul veți găsi destule programe, opțiuni și chiar funcție de blocare butoane (pentru cei ce au copii – Child lock). Arată bine atât la interior cât și la exterior, iar eficiența pare a fi un punct forte al său. Prețul e destul de bun ținând cont de ce oferă. Mașinile de la branduri cunoscute sunt cele care le și recomand deoarece sunt mai fiabile și oferă cam ce e mai bun de pe piață.

Dacă ar fi să vă recomand o altă mașină, aș recomanda una cu control digital și cu centrifugare mai mare. Bineînțeles nu va fi la fel de accesibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Doar din poză ori clip vă puteți da seama că e vorba de un model cu încărcare frontală. E bine să nu depășiți cantitatea de rufe – 7kg, ar i mai bine să spălați de două ori dacă dintr-un program nu se poate spăla toată cantitate de rufe. Pe partea de centrifugare/stoarcere are 1200 RPM. Pe partea de eficiență energetică are eficiență A++ care oglindește consumul de energie.

La capitolul programe are: rapid, clătire+stoarcere, baby care, bumbac și altele. Nu sunt multe programe dar sunt cele uzual și care vă vor fi de folos zi de zi. Are funcții și opțiuni interesante: detectare automată a cantității, selectare centrifugare, tehnologie Direct Drive (performanțe mai mari și zgomot redus), diagnostic service, echilibrare încărcătură, consum zero în standby și spălare inteligentă. Deci acestea sunt caracteristicile speciale ale acestui aparat și nu cred că le veți mai găsi la altele. Observând dimensiunile mașinii, pot spune că nu e un model Slim.

Plusuri: fiabilitate, ușor de folosit datorită numărului redus de butoane, Direct Drive și altele.
Minusuri: nu are ecran digital generos.

LG F12C3QD e un aparat electrocasnic care nu ar trebui să lipsească din locuința voastră, iar dacă aveți un buget mai mare, sunt destule modele. Nu cred că are rost să alegeți un model mai accesibil deoarece acela nu oferă atâtea caracteristici speciale cum oferă cel de sus. AM pus și o prezentare a acestei mașini pentru a vedea care sunt caracteristicile sale generale și cum arată la exterior.

Te-ar mai putea interesa