LG F1289TD

Mașina de spălat frontală Smart Diagnosis LG F1289TD e una dintre cele mai avansate modele de la acest producător și de aceea are și un preț puțin mai mare decât al celor obișnuite. E vorba de un model cu 1200 RPM, capacitate de 8 kg, eficiența A++, ecran LED și design pe alb cu ușă argintie. Are un aspect plăcut în special datorită ușii dar ar fi arătat și mai bine dacă mașina era pe inox. Eficiența A++ se datorează tehnologiei Direct Drive care reduce zgomotul dar și consumul energetic. Din denumirea sa se poate observa că vine cu Smart Diagnosis care vă oferă informații referitoare la problemele cu care se confruntă mașina. Deci veți economisi timp dar și bani. Această mașină de spălat rufe numită LG F1289TD e una destul de acceptabilă ca preț având în vedere eficiența și tehnologiile. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Chiar dacă are o capacitate maximă de 8 kilograme, puteți spăla chiar și cantități mai mici de rufe datorită sistemului de detectarea automată a cantității. Mașina vine cu toate opțiunile/butoanele necesare pentru a regla temperatura, viteza de centrifugare sau programul. Programele sale pot fi alese ca și la oricare altă mașină (cu ajutorul butonului din mijloc). Ele sunt: prespălare, bumbac, spălare lână, sintetice, spălare manuală și câteva programe speciale. Pe partea de eficiență stă foarte bine în special că are eficiență energetică A++, la spălare A și la centrifugare B.  Acestea se pot oglindi în caracteristicile și dotările sale. Ecranul LED e foarte util în special dacă doriți să urmăriți programul de spălare.

La capitolele siguranță și funcții are: selector centrifugare, detectarea automată a încărcăturii, detectarea spumă, protecție copii și amânare pornire (programare întârziată). Poate fi setată să pornească la ce oră doriți și e foarte silențioasă în timpul spălării. faptul că spală 8 kilograme de rufe nu înseamă că e vorba de o mașină foarte mare și spun asta pentru că are o lățime de 60 cm și o adâncime de 55 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e silențiosă, foarte elegantă datorită ușii, fiabilă, eficientă (A++) și compactă (poate spăla 8 kilograme).

Minusuri: având în vedere că e la promoție, nimic.

Concluzie

Acest model Smart Diagnosis LG F1289TD e una dintre cele mai bune alegeri care le puteți face deoarece vine cu toate dotările de care aveți nevoie de fiecare dată când spălați iar consumul energetic e foarte mic. Jos puteți observa diferența dintre un motor Direct Drive și unul convențional:

Te-ar mai putea interesa