LG E1941S-BN

Un monitor foarte elegant şi ieftin de la acest producător este acest monitor LED LG E1941S-BN. Îl recomand celor care au sau vor să-şi achiziţioneze un desktop şi nu ştiu pentru care model să opteze. Este un model de 18.5 inci cu rezoluţie HD+ precum rezoluţia unui laptop cu ecran de 15.6 inci (1366 cu 768 pixeli). Arată mult mai bine decât predecesoarele sale datorită suprafeţei negre cu aspect lucios şi a piciorului uşor bombat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Alternative la acest model ar putea fi LG E2241T-BN şi LG E2241S-BN care vine şi cu DVI.

Poze

Cam aşa arată
Suprafaţă lucioasă de culoare neagră

Specificaţii tehnice

După cum ştiţi modelele LED sunt cunoscute pentru contrastul ridicat, culorile vii şi consumul redus de curent (18 W). Deci LED-urile în comparaţie cu LCD-urile clasice oferă unele avantaje de luat în considerare.

Pe lângă cele menţionate anterior mai are un timp de răspuns de 5 ms, un contrast de 5 milioane la 1 şi aspect imagine de tip Wide. La o rezoluţie HD+ de 1366 cu 768 pixeli nu prea are rost să vă uitaţi la filme Full HD deoarece nu veţi observa nici o diferenţă de calitate şi în special că are numai VGA. Pentru imagine Full HD poţi opta pentru una din alternativele de mai sus. Ecranul reproduce 16.7 milioane de culori şi are o luminozitate de 260 cd/mp, unghi de vizibilitate de 170 de grade pe orizontală şi 160 de grade pe verticală. Pentru faptul că este un monitor simplu nu are TV Tuner şi nici boxe integrate, dar are sistem de montare pe perete VESA 75 cu 75 mm. Puteţi să-l puneţi pe perete pentru a economisi spaţiul de pe birou în caz că nu aveţi un birou foarte mare. Pe partea de conectivitate are doar VGA.

LG E1941S-BN cântăreşte undeva la 2.7 kilograme fără suport şi la 2.9 kilograme cu suport.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Preţul este unul foarte bun, deci poate fi un monitor accesibil pentru orice posesor de PC şi dacă nu aveţi deja un LED ar trebui să-l luaţi în considerare. Un minus ar fi rezoluţia cam mică, 1600 cu 900 cred că era ideală.

Concluzie

Un monitor ca acest LED LG E1941S-BN este o soluţie inteligentă adică bună şi ieftină, deci este un model de recomandat unui prieten care nu vrea unul prea sofisticat ci mai degrabă unul ieftin pentru filme şi jocuri.

Te-ar mai putea interesa