LG 84LM960V, televizor Ultra HD de 213 cm

LG 84LM960V e cel mai performant televizor LED de pe piață deoarece oferă o rezoluție Ultra HD 4K, o diagonală de 84 inci și e un Smart TV. Dacă rezoluția Ultra HD nu vă spune nimic, ei bine, claritatea imaginii e comparativă cu cea oferită de 4 televizoare FullHD. Adică rezoluția e una 2160p și chiar dacă nu există filme la o așa rezoluție, imaginea e mai detaliată și se observă și de la o distanță mică. Deci nu mai trebuie să stați la o anumită distanță pentru a viziona sau a citi ceva. Bineînețels, prețul sugerează faptul că se adresează doar celor cu un buget ceva mai mare. Dar și așa sunt puțini cei care și l-ar lua cu banii jos, de aceea ratele fixe sunt soluția. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Chiar dacă în poza de jos nu pare prea mare, am pus un clip la final în care se poate vedea mai bine cât e de mare. Chiar dacă are 213 cm, defapt nu-l comparați cu două modele de 1 metru ci patru de 1 metru. Recomand să-l montați pe perete deoarece suportul e cam mare.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul e iluminat cu tehnologie LED, iar claritatea imaginii e pe măsură. Spre deosebire de alte televizoare, acesta oferă și două subwoofere care îmbunătățesc calitatea audio, dar sunt și tehnologii audio avansate. Pe partea de imagine nu-i lipsește nimic astfel că imaginea e impecabilă indiferent dacă e 2D sau 3D. Porturile sunt cele uzuale pentru televizoarele mai performante și oferă chiar și intrare VGA, dar nu v-o recomand dacă vreți să vizionați filme 1080p.

Consumul de energie e de maxim 256 W care e corespunzător având în vedere cât de mare e. Ca și caracteristici speciale are: senzor inteligent, telecomandă magic inclusă, Dlna, WiDi, WiFi Direct etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cu așa tehnologii se adresează doar celor care a și tabletă/smartphone deoarece vine cu funcții prin care puteți viziona filme de pe telefon/tabletă sau invers (MHL și 2nd TV Ready), sonorizare excelentă, cea mai bună rezoluție de pe piață, diagonală imensă etc.

Minusuri: destul de scump.

Concluzie

Acest LG 84LM960V e recomandarea mea pentru cei care chiar nu au ce face cu banii sau care vor un ecran mare pentru un mini-cinema 3D. Pentru a vă face o idee despre acesta, am pus un clip cu prezentarea sa:

Te-ar mai putea interesa