LG 84LM960V, televizor Ultra HD de 213 cm

LG 84LM960V e cel mai performant televizor LED de pe piață deoarece oferă o rezoluție Ultra HD 4K, o diagonală de 84 inci și e un Smart TV. Dacă rezoluția Ultra HD nu vă spune nimic, ei bine, claritatea imaginii e comparativă cu cea oferită de 4 televizoare FullHD. Adică rezoluția e una 2160p și chiar dacă nu există filme la o așa rezoluție, imaginea e mai detaliată și se observă și de la o distanță mică. Deci nu mai trebuie să stați la o anumită distanță pentru a viziona sau a citi ceva. Bineînețels, prețul sugerează faptul că se adresează doar celor cu un buget ceva mai mare. Dar și așa sunt puțini cei care și l-ar lua cu banii jos, de aceea ratele fixe sunt soluția. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Chiar dacă în poza de jos nu pare prea mare, am pus un clip la final în care se poate vedea mai bine cât e de mare. Chiar dacă are 213 cm, defapt nu-l comparați cu două modele de 1 metru ci patru de 1 metru. Recomand să-l montați pe perete deoarece suportul e cam mare.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul e iluminat cu tehnologie LED, iar claritatea imaginii e pe măsură. Spre deosebire de alte televizoare, acesta oferă și două subwoofere care îmbunătățesc calitatea audio, dar sunt și tehnologii audio avansate. Pe partea de imagine nu-i lipsește nimic astfel că imaginea e impecabilă indiferent dacă e 2D sau 3D. Porturile sunt cele uzuale pentru televizoarele mai performante și oferă chiar și intrare VGA, dar nu v-o recomand dacă vreți să vizionați filme 1080p.

Consumul de energie e de maxim 256 W care e corespunzător având în vedere cât de mare e. Ca și caracteristici speciale are: senzor inteligent, telecomandă magic inclusă, Dlna, WiDi, WiFi Direct etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cu așa tehnologii se adresează doar celor care a și tabletă/smartphone deoarece vine cu funcții prin care puteți viziona filme de pe telefon/tabletă sau invers (MHL și 2nd TV Ready), sonorizare excelentă, cea mai bună rezoluție de pe piață, diagonală imensă etc.

Minusuri: destul de scump.

Concluzie

Acest LG 84LM960V e recomandarea mea pentru cei care chiar nu au ce face cu banii sau care vor un ecran mare pentru un mini-cinema 3D. Pentru a vă face o idee despre acesta, am pus un clip cu prezentarea sa:

Lasă un comentariu