LG 60SJ850V, televizor Super UHD cu ecran Nano Cell

Televizorul Super UHD LG 60SJ850V nu e cel mai mare din serie ori de pe piață, dar e de ajuns pentru cei care nu au o cameră prea mare. E dotat cu un sunet destul de puternic și nu e nevoie de un sistem audio suplimentar. Până la urmă nu ne interesează o imagine cât mai mare și un sunet cât mai puternic, ci e de ajuns o calitate mai superioară. Ecranele Nano Cell sunt mult peste cele LED, dar nu se pot compara cu cele OLED.

Arată excelent în combinația negru cu argintiu și stativul de masă mai că nici nu iasă în evidență deoarece e foarte subțire. Se creează impresia că plutește sau chiar e montat pe perete. Aveți posibilitatea montării sale pe un perete cu un suport compatibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi folosit ca un monitor datorită conectivității sale și specificațiilor tehnice, doar că nu poate fi ținut pe birou ci trebuie montat pe perete. Se adresează mai mult utilizatorilor multimedia care vor să vizioneze conținut de calitate și dacă nu prea găsiți, Netflix e o opțiune de luat în calcul.

Veți observa numeroase tehnologii audio care nu le găsiți pe alte serii și unele dintre ele chiar îmbunătățesc experiența, plus că de această dată se poate folosi un sistem audio wireless.

Păreri pro și contra

Partea Smart chiar e ușor de folosit deoarece discutăm de WebOS 3.5 și e inclusă telecomanda Magic Remote care are microfon incorporat (ușurează căutarea). Conectivitatea pare să fie aceeași ca la multe alte televizoare Smart și nu e nevoie de nimic în plus. Tehnologiile diferă de la o serie la alta, motiv pentru care prețurile pot fi mult diferite. Chiar dacă alte branduri oferă un design curbat, Ambilight sau mai știu eu ce tehnologii, acestea costă destul mult și cred că ar trebui să vă concentrați mai mult pe imagine.

Până la urmă, LG 60SJ850V oferă o experiență de vizionare mai plăcută și se vede diferența între un ecran Nano Cell și clasicul LED. Pentru cei interesați am pus poza de sus din care se poate vedea designul, dar sunt și prezentări cu această serie sau chiar și cu tehnolgia de iluminare de care ziceam mai sus.

Te-ar mai putea interesa