LG 60PV250

Un nou TV cu Plasmă e acest televizor cu plasmă LG 60PV250 de 152 de centimetri. Este mai mare ca LG 50PK550 (la partea de ecran şi preţ) şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Ţi-ai lua o astfel de plasmă deoarece o recomandă ecranul mare, timpul de răspuns foarte bun, imaginea foarte clară care nu o vei întâlni la LED-uri sau LCD-uri, suportul Full HD, tunerul digital (pentru urmărirea posturilor TV în format HD) şi playerul multimedia integrate.

Poze

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

LG 60PV250 este un televizor care înglobează tehnologia plasmă. Are două difuzoare de 10W fiecare şi au câteva (sau mai bine spus sunetul are) caracteristici superioare cum ar fi Voce Clară 2, Infinite Sound, decodorul Dolby Digital şi reglarea inteligentă a volumului. Ecranul lui  LG 60PV250 e unul de 60 de inci, adică circa 152 centimetri, şi are un timp de răspuns de 0,001 milisecunde. Luminozitatea e şi ea foarte bună deoarece e de 1500 candele. 60PV250 fiind o plasmă e normal ca toate caracteristicile care ţin de ecran să fie la superlativ, inclusiv contrastul care e de 3 milioane la 1. La fel ca sunetul, şi imaginea are câteva caracteristici superioare cum ar fi Picture Wizard 2, 24p Real Cinema, Dual XD Engine şi altele. Nu trebuie uitat de menţionat şi faptul că are player multimedia integrat şi tuner digital DVB T şi C. Nu cred că player-ul să aibe ceva probleme cu redarea mkv-urilor cu compresie mare. La capitolul conectori are HDMI, Scart, D-Sub, USB şi altele. Puterea consumată a lui 60PV250 e cam mare, adică de vreo 230 W, iar greutatea e şi ea pe măsură, adică de circa 30 de kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea afişată e de cea mai bună calitate (datorită rezoluţiei de 1920 pe 1080 pixeli, timpului de răspuns şi altor caracteristici), diagonala ecranului e foarte mare şi are un design foarte reuşit.
Contra: e cam scump şi sunt necesare două persoane pentru a-l monta.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mi bun preţ ar fi undeva la puţin peste 4999 lei şi nu cred că o să găsiţi o ofertă mai bună în altă parte. Ca alternative aş putea recomanda 50PK550, 50PK350 şi ma isunt altele, dar trebuie ştiut că nu au o diagonală a ecranului aşa de mare.

Concluzie

Televizoarele de genul acestui TV cu plasmă LG 60PV250 vor rămâne populare deoarece o calitate aşa de bună a imaginii nu o întâlneşti la TV-urile cu LED şi nu întâlneşti nici o dimensiune a ecranului.

Te-ar mai putea interesa