LG 60PA6500

Chiar dacă acest televizor plasmă LG 60PA6500 nu e unul 3D, e un model de dimensiuni mari care are un preț atractiv având în vedere cât de bună e calitatea imaginii. Se poate observa că are același design ca și cel al modelelor LED, adică cu margini înguste și are acel picior. E ideal pentru cei pasionați de filme și jocuri, dar nu-l recomand celor doar pentru vizionarea de posturi TV. Îl puteți pune chiar și în camere mai puțin luminate datorită faptului că are nuanțe de negru mai profunde. Pe de altă parte, LED-urile sunt bune pentru camere luminoase iar în funcție de ce vă doriți, veți face alegerea. Chiar dacă nu e un smart TV, există diverse media playere externe care au software instalat pentru navigare web, redare filme și jocuri. 60PA6500 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
TV-ul

Specificații tehnice

Ecranul său de 152 cm e unul de tip plasmă iar pentru cei care au mai avut un tv cu această tehnologie, cred că-i știu avantaje și nu ar avea rost să vi le mai enumăr. Pe partea de audio vine cu două difuzoare de 10W, diverse tehnologii audio și intrare audio PC. Ecranul Full HD are un aspect lat și vine cu diverse caracteristici speciale: reducere zgomot, contrast de 3 milioane la 1, rezoluție PC dar și multe altele. Tunerul său TV e unul DVB-T/C cu care puteți viziona posturi HD fără nici o probleme.

Ca oricare alt TV și acesta are un player multimedia incorporat. Conectorii săi sunt diverși și sunt următorii: port VGA, un USB, trei HDMI-uri etc. Având în vedere că nu e un LED, consumul normal e de 183 W. Oricum, nu cred că ați cumpăra un TV în funcție de consumul său. Are suficiente caracteristici speciale: senzor inteligent care reglează luminozitatea în funcție de mediul înconjurător, control parental, EPG etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: LG 60PA6500 are o diagonală mare, arată foarte bine, nuanțe de negru profunde, trei HDMIuri (puteți conecta în același timp o consolă, un PC și un media player).

Minusuri: nu e unul 3D.

Concluzie

Acest LG 60PA6500 e una dintre acele plasme care le recomand deoarece vine cu cele mai noi tehnologii, iar imaginea e ireproșabilă. Am pus un clip cu acesta și se poate observa cât de bine se pot juca unele jocuri pe un ecran mai mare:

Te-ar mai putea interesa