LG 55SK8500PLA, televizor Super UHD gama 2018 cu Nano Cell

Televizorul Super UHD numit LG 55SK8500PLA face parte din seria SK85 care a fost lansat anul acesta și nu sunt multe modele care se pot compara cu acesta. Mă refer la tehnologiile de imagine care sunt la versiuni ceva mai avansate: Nano Cell Color Pro, Billion Rich Colors, Full Array Local Dimming, Ultra Luminance Pro, Slim Direct, procesor α7 Intelligent etc. Din lateral se poate vedea că e un televizor destul de subțire și care ar putea ține locul unui OLED, chiar și datorită calității video oferite.

Bineînțeles, calitatea imaginii e dată și ce conținutul ales, iar eu vă recomand serviciile oferite de WebOS. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și pe partea de sunet impresionează cu Dolby Atmos și posibilitatea conectării unui sistem audio wireless. Boxele incorporate sunt destul de puternice (20 W fiecare), însă pentru un spațiu mare nu cred că sunt de ajuns în special dacă se mai află și multe persoane în cameră.

Dimensiunile televizorului nu sunt atât de importante, ci mai degrabă experiența de vizionare oferită de acesta. Eu aș alege serviciul Netflix 4K pentru că furnizorii locali nu oferă o calitate potrivită pentru acest televizor. Se pate conecta și consolă pentru jocuri la acest televizor dacă vreți să nu mai alegeți un monitor de gaming și puteți sta pe canapea sau fololiu în timp ce vă jucați.

Păreri pro și contra

E de apreciat că e inclusă telecomanda Smart care ușurează navigarea și interacțiunea cu interfața software-ului. Sunt prezente destul de multe dotări care impresionează și care nu le regăsiți pe alte serii, dar tot trebuie să spun că nu există un înlocuitor pentru OLED-uri. Televizoarele Nano Cell oferă o imagine aproape reală și cred că veți aprecia acest aspect, iar sonorizare e pe măsură – 40W.

LG 55SK8500PLA e un gadget performant care poate fi pus în sufragerie alături de un sistem audio suplimentar, dacă nu sunteți mulțumiți de actuala alegere. Sunt destul de puține poze cu acesta deoarece a fost lansa de câteva luni, dar vor fi ceva mai multe după ce va ajunge pe piață.

Te-ar mai putea interesa