LG 55LW980S

Televizorul LED 3D LG 55LW980S e un Smart TV foarte reușit din seria LW980S. E o serie destul de cunoscută pentru caracteristicile sale speciale, dotările, calitatea și sonorizarea oferită. E un televizor pentru întreaga familie în special că vine cu 6 perechi de ochelari din care o pereche e de tip Clip-on (pentru cei care poartă ochelari de vedere). Nu vă oprește nimeni să vă transformați sufrageria într-un mic cinema unde vă puteți invita prietenii și nici măcar nu aveți nevoie de un sistem audio 5.1. Alternative la acesta sunt modele din seriile inferioare care oferă modele la fel de mari sau similare (50 si 55 inci). Un astfel de model 55LW980S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Televizorul
Televizorul
LG-55LW980S-2
Ochelarii

Specificații tehnice

Are un ecran generos de 140 cm cu tehnologie Nano Full LED 3D, care e cea mai bună de la ora actuală pentru LEDuri. Bineînțeles e însoțită și de alte tehnologii care sporesc claritatea imaginilor fie că jucați jocuri fie că vizionați filme 3D. Pe partea de sunet vine cu: difuzoare de 20W fiecare, subwoofer de 20W, sunet clar II, Infinite 3D Surround etc. Dacă nu ați știut, tehnologia de conversie 2D-3D vă ajută să vizionați filme în format 3D chiar dacă sunt în 2D.

Nu are rost să optați pentru un DVD sau Blu-Ray player, cât timp are un player multimedia incorporat. La capitolul conectivitate are VGA, două USBuri, patru HDMIuri, slot CI și altele. Deci puteți conecta și actualul PC la acest tv (în caz că vreți să-l folosiți ca monitor). Alte caracteristici ale sale sunt: NetCast, senzor inteligent, Simplink și telecomanda specială.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu multe perechi de ochelari, telecomandă magic motion (o găsiți doar la modelele mai scumpe și poate fi achiziționată și separat), difuzoare de 20W + subwoofer, puteți viziona filme sau seriale TV de pe memoria USB sau hard diskul extern, TruMotion 400 (oferă un plus de claritate pentru imaginile care se mișcă rapid), aplicații și numărul mare de porturi.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest LG 55LW980S e un model foarte interesant dar care nu aduce caracteristici speciale ca WiDi, cameră web incoporată ori control prin gesturi ca la alți producători. Însă, vine cu alte caracteristici interesante pe partea de sunet și imagine. Jos am pus un clip de prezentare cu acest model:

Te-ar mai putea interesa