LG 55LM620S

Actualizare 30.03.2013: Televizorul 55LM620S costă acum 4999 lei de la 7499 lei câ era pe 16.05.2012.

Modelul 55LM620S e un televizor LED 3D de la LG care are o diagonală cu mărime peste medie de circa 140 centimetri. În opinia mea nu costă mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi → și la acești bani are niște caracteristici fără concurență. Fără discuție, acest 55LM620S este un televizor premium care va fi mult timp în centrul atenției.

Poze

Designul e unul caracteristic seriei LM620S și în opinia multora arată foarte față de televizoarele de la concurență cum ar fi Samsung, Sony, Sharp etc. Ecranul e unul magnific și datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli filmele se vor vedea foarte clar, însă aveți nevoie de filme Blu-ray pentru a testa claritatea acestui TV. Normal că pentru a vedea filme 3D aveți nevoie și de minim o pereche de ochelari 3D și nu sunt prea scumpi dacă vreți să luați mai mulți.

Din față
Pornit

Specificații tehnice

Caracteristicile modelului LG 55LM620S sunt aceleași ca ale oricărui al model din seria LM620S și sunt foarte multe încât nu le pot enumera pe toate. Caracteristicile sale vă vor face să redescoperiți televizorul sau mai bine spus să savurați mai bine calanele TV pe care le urmăriți. Unul dintre cele mai importante caracteristici este ecranul său care are o diaonală de 140 centimetri cu aproxiamție. Acest ecran de 55 inci e unul dintre cele mai mari existentepe piață și spre surprinderea multora nu consumă deloc mult curent și asta se datorează în principal faptului că e realizat cu ajutorul ledurilor.

Păreri pro și contra

Acest 55 LM 620 S are multe puncte forte printre care se numără ecranul LED cu suport 3D și cu o dimensiune de 140 cm. Consumul de curent e unul mic și asta se datorează tehnologiei ecranelor LED. Nici greutatea aparatului nu e la superlativ și din acestă cauză nu cred că o să aveți probleme în a monta aparatul pe un perete pentru a elibera mai mult spațiu într-o cameră. Poate ca minus ar fi prețul cam măricel, însă există multe bănci dispuse să vă împrumute

Concluzie

55LM620S vine ca o noutate a anului 2012 și e în oferta magazinelor online de maxim o lună. Prețul său nu e deloc mare dacă e să-i analizăm specificațiile sale tehnice, iar utilizarea sa e simplă. Nu vor avea probleme cu butonarea sa nici cei vârstnici și nici cei mici, iar telecomanda sa e una cât de cât normală fără butoane care te-ar putea încurca în vreun fel.

Lasă un comentariu