LG 50PV350

Pentru cei care vor să se bucure de o calitate excelentă a imaginii le recomand o plasmă, mai exact televizorul cu plasmă LG 50PV350. Astfel de televizoare sunt cunoscute pentru claritatea foarte bună a imaginii și timpul de răspuns excelent. Luminozitatea TV-ului e de 1500 candele, iar timpul de răspuns e de 0,001 milisecunde. Dacă e să comparăm televizorul de față cu modele LED sau LCD vedem că e de multe ori mai bun pe partea de imagine (ca 50PK350). Normal că 50PV350 suportă 1080p, adică filmele Blu-ray, și are tehnologii cunoscute cum ar fi Voce Clară 2. Această funcție sau tehnologie îmbunătățește sunetul în sensul că atunci când are loc un dialog dintre două personaje e îmbunătățit acel dialog față de zgomotele de fundal.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie să țineți cont că acest preț e pentru un aparat care nu are conexiuni de rețea sau care nu e Smart TV, dar are o claritate a imaginii impresionantă. Claritatea imaginii vine și al un cost – consum mare de curent (170W).

Poze

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

LG 50PV350 e un televizor cu plasmă și stă excelent și pe partea de sunet nu doar pe cea de imagine și astfel are două difuzoare de 10W fiecare. Pe partea de sunet ar trebui menționată caracteristica Voce Clară II despre care am spus câteva cuvinte mai sus și decodorul Dolby Digital.

Ecranul lui 50PV350 are o diagonală de 127 centimetri și imaginea va fi afișată cu detalii maxime datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli suportată. De asemenea are player multimedia integrat care ar trebuie să fie capabil să redea inclusiv fișiere mkv. (Din păcate nu are tuner TV conform detaliilor tehnice oficiale.)

Datorită ecranului foarte mare e normal ca acest TV LG 50PV350 să aibă un consum mare de curent care e de circa 170W. Tot datorită mărimii display-ului și greutatea aparatului e de circa 30 kilograme. Legat de consumul de curent trebuie să știți că are implementat un modul de economisire inteligentă de energie.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea e de cea mai bună calitate fără laguri (sacadări), iar diagonala e de peste un metru.
Contra: nu are tuner DVB-C și nici conexiuni de rețea care probabil că le-ați fi vrut la acest preț de peste 2000 de lei.

Concluzie

LG 50PV350 este o plasmă care are o imagine de calitate foarte bună și va fi ideal pentru jocuri în condițiile în care timpul de răspuns este foarte mic dar prețul e pe măsura performanțelor.

Te-ar mai putea interesa