LG 50PA4500

Plasmele sunt foarte bune și asta deoarece oferă o imagine de calitate superioară. Din această cauză televizoarele cu plasmă cum e LG 50PA4500 sunt perfecte pentru jocuri, însă au prețuri ceva mai mari și un consum superior de curent. Astfel ,televizorul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și din păcate imaginea e de calitate HD. Eu zic să nu vă faceți probleme la faptul că ecranul nu e Full HD deoarece de la 2-3 metri nu mai faci diferența între 720p și 1080p.

Poze

Televizorul cu plasmă 50PA4500 e un model de top care arată exact ca în imaginea de alături, iar dacă vrei să vezi cum arată meniurile atunci îți recomand clipul de la final. Din această poză se poate vedea că ecranul e foarte mare și nu e o iluzie, ci o realitate. Un competitor ceva mai capabil pe partea de diagonală ar fi Philips 55PFL5507K/12, însă e ceva mai scump și e LED.

Televizorul

Specificaţii tehnice

50PA4500 e un model de plasmă de la LG care vine în anul 2012 să ne încânte cu o imagine de calitate superioară chiar dacă rezoluția ecranului e de tip HD. Ca mărime ecranul e foarte mare și de aceea nu se prea compara cu LG 47LS5600 decât la capitolul aspect, adică la felul cum arată TV-ul.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul său nu e deloc mare; ecranul e perfect pentru un mini cinema ori pentru un local; vine cu multiple porturi cum ar fi HDMI, VGA (un port foarte util cunoscut drept D-Sub și al el se pot conecta laptopuri cum ar fi Asus UX31A-R4003V pentru a vedea filmele de pe el) și un USB pentru playerul integrat; fiabilitatea e caracteristică televizoarelor LG, adică are 2 ani garanție extensibili la 4 și are o construcție solidă așa încât nu trebuie să vă faceți mari probleme.
Contra: ecranul nu are rezoluție Full HD (de la o anumită distanță nu mai contează), iar consumul de curent e cam mare.

Concluzie

Poate că la prima vedere acest TV nu pare mare lucru, dar nu e așa deoarece din preview-ul exterior se poate vedea că e de nota 10. Meniurile sunt caracteristice aparaturii LG, adică a televizoarelor de la acest brand, și din această cauză cred că nu o să aveți mari dificultăți în a utiliza TV-ul chiar dacă sunteți senior.

Lasă un comentariu