LG 49UJ701V, model 4K cu webOS

LG 49UJ701V e un televizor modern dotat cu sistem de operare webOS și o diagonală de 49 inci (123cm). Se adresează celora care vor să vadă divertisment la cea mai bună calitate posibilă dar nu doresc să scoată o avere din buzunar.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și pe banii aceștia primim un dispozitiv care nu doar arată bine, ci care oferă o imagine de foarte bună calitate din diverse surse (Internet, cablu etc). Dacă vă deranjează aspectul piciorului atunci puteți monta televizorul pe un perete cu ajutorul unui suport TV compatibil Vesa 300×300.


Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi imaginea de calitate bună întrucât ecranul are rezoluție 4K, efect HDR, 4K upscaler și True Motion 100.
Tunerul integrat e unul twin triple de tipul 2x DVB C/T2/S2… cu mențiunea că 2x vinde de la faptul că are două intrăti de antenă (RF In).
Poate fi conectat la net prin intermediul wi-fi ori LAN, iar softul avansat pune la dispoziție browser precum și aplicații de streaming.
Vine cu o telecomandă numită Magic Remote (model 2017) care facilitează utilizarea aparatului în câțiva pași.
Consumul energetic e foarte mic – 85W, chiar dacă e vorba despre un ecran mare de 123 centimetri.
Dispune de facilitatea PIP (picture in picture) care e utilă pentru cei care în pauza de reclamă doresc să urmărească alt program.

Dezavantaje

Pe partea de avantaje nu aș putea menționa ceva. Chiar e un televizor complet la un preț mai mult decât rezonabil. Softul chiar dacă nu e Android e unul foarte avansat, fiind considerat cel mai stabil soft pentru televizoare.
Având bluetooth puteți utiliza o tastatură sau ceva de genul pentru a controla mai eficient acest televizor în diferite aplicații.

Verdict

Dacă vreți un televizor care să ofere o imagine de calitate bună și care să și-l permită oricine cu un buget mediu atunci LG 49UJ701V ar fi recomadnarea mea.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre acest televizor și capabilitățile sale.

Te-ar mai putea interesa