LG 49SK7900PLA, televizor Super UHD Smart de 123 cm

Acest Smart TV LG 49SK7900PLA a fost lansat anul acesta alături de alte modele chiar și mai mari, dacă aveți încăperi generoase și e nevoie de un televizor cu diagonală peste 50 inci. A fost folosită tehnologia Nano Cell care se apropie de specificațiile OLED-urilor, adică imaginea tinde spre una naturală. Chiar dacă e vorba de gama 2018, discutăm de același WebOS 3.5 care ne-a uimit anul trecut și chiar aș folosi telecomanda specială Magic Remote pentru că are microfon integrat (comenzi vocale).

Noua generație de televizoare e una Super UHD, adică sunt prezente caracteristici video superioare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta e mult peste un model clasic și nu se datorează numai rezoluției, ci și tipului de panel. Un OLED e destul de scump chiar și dacă discutăm de o diagonală mică, dar nici Nano Cell-urile nu sunt prea accesibile. Chiar dacă conținutul pe care l-ați ales nu are o rezoluție mare, 4K Uscaler intervine pentru a vă oferi un conținut puțin mai detaliat. Totuși, nimic nu se compară cu un conținut 4K și Netflix e un serviciu de televiziune destul de lăudat și oferă numeroase filme sau seriale.

Chiar nu cred că e nevoie de o versiune mai nouă de software pentru că sunt destul de multe opțiuni și caracteristici speciale care poate le veți încerca când vă plictisiți (Magic Zoom, modul 360 VR, Mobile TV On și altele). Playerul multimedia integrat oferă și funcție de înregistrare pentru a nu pierde nici un moment.

Păreri pro și contra

În acest buget, televizorul de sus are numeroase tehnologii care sunt variante îmbunătățite la ce am văzut anul trecut, iar o noutate e tehnologia de sunet Ultra Stadium Surround și tot mai multe serii suportă un sistem audio wireless. Nu e vorba de o serie prea scumpă, motiv pentru care sistemul audio nu e foarte puternic, astfel că se poate pune un soundbar în fața televizorului.

LG 49SK7900PLA e unul dintre noile apariții de la acest brand iar din numele său reiese ușor seria sa. Chiar și televizorul e dotat cu microfon, însă o telecomandă Magic Remote ar ușura interacțiunea.

Te-ar mai putea interesa