LG 47LM960V

Acest televizor LED 3D LG 47LM960V e unul dintre multele Smart TV-uri de pe piață și care s-ar putea să vă intereseze deoarece are cam tot ce vă puteți dori. În acest buget, putea să vine cu o diagonală mai mare sau tehnologii de interacțiune cum are 46ES8000 de la Samsung. Cea mai bună alternativă la acesta sunt cele seriile ES7000, ES6100 etc. deoarece oferă diagonale mai mari sau asemănătoare la prețuri atractive. Din păcate nu pot concura la capitolul design, are funcția Dual Play, WiDi, sunet 3D, subwoofer de 10W și tehnologiei Nano Full LED. S-ar putea să existe câteva caracteristici care-l fac pe acesta o alegere mai bună, cum ar fi aplicațiile care nu sunt aceleași ca și la alte televizoare. Acest 47LM960V are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Telecomanda specifică Smart TVurilor

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare e LED și e cea mai la modă deoarece oferă foarte multe avantaje. Alături de acesta are și tehnologia de conversie a imaginii 2D-3D care vă poate transforma camera într-un mic cinema. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10 W fiecare, un subwoofer de 10 W, Dolby MS10 și Infinite Surround. Pentru o diagonală de 47 de inci aveți nevoie de o cameră spațioasă deoarece e de 119 cm.

LG 47LM960V are tuner TV performant, intrare pentru antenă și player multimedia performant. Acestea se găsesc la orice televizor însă tipul lor poate să difere. Conectorii săi sunt: VGA, LAN, HDMI, USB etc. Pe lângă acestea are intrare pentru căști dar și tehnologie wireless cu DLNA, 2nd TV ready și WiDi. Acestea vă ajută să vizionați conținut media de pe TV pe smartphone/tabletă și invers. Consumul energetic se situează undeva la 114 W și mi se pare ok pentru 47 de inci. Alte caracteristici speciale care nu le-am menționat ar fi: Micro Pixel Control, 3D Sound Zooming, Social Center, Smart Share Plus etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sunt multe motive pentru care acesta e superior altor modele, cum ar fi tehnologie de imagine, sunetul, aspectul și aplicații.

Minusuri: există alternative în acest buget cu diagonale puțin mai mari și cu interacțiune.

Concluzie

Acest LG 47LM960V e un televizor reușit din cele mai multe puncte de vedere, prețul e acceptabil având în vedere cât costă modelele de la concurență. Însă, pentru a avea succes, producătorul ar putea oferi acest model la un preț ceva mai atractiv. Am pus o prezentare a acestui televizor mai jos:

Te-ar mai putea interesa