LG 47LM620S

Televizoarele 3D au devenit foarte populare și acest lucru deoarece lumea dorește să vizioneze filme la calitate maximă, adică la calitate 3D. Un televizor cu o diagonală decentă și capabilitatea de a reda filme 3 dimensionale e acest televizor led 3D LG 47LM620S care are un preț mai mult decât decent, adică vine la preţ bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea nu costă deloc mult deoarece e și Smart, iar pe parcursul utilizării o să economisiți bani deoarece are un consum mic de curent de circa 60W.

Poze

Eu îl consider ca fiind un gadget deoarece poți naviga pe Internet cu el, iar dacă vrei să-l conectezi rapid la ‘net atunci o poți face prin intermediul wi-fi deoarece are wi-fi direct. Ecranul are undeva la 119 centimetri, iar rezoluția sa e de 1920 pe 1080 pixeli și de aceea o să fie ideal pentru vizionarea filmelor Blu-ray ori la vizionarea canalelor HD.

Din față
Pornit

Specificaţii tehnice

47 LM 620 S e un televizor al anului 2012 și e foarte popular datorită ecranului cu o diagonală de 47 de inci. Acest ecran nu consumă mult curent chiar dacă e așa de mare și din această cauză e clasat în clasa A de eficiență energetică. Vine cu cele mai noi porturi disponibile pe piață printre care se numără Wi-Fi, WiDi, HDMI și altele. Foarte interesant e faptul că vine la pachet cu patru perechi de ochelari 3D, însă acest lucru depinde și de magazinul de unde îl achiziționați.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine la exterior; fiabilitatea e bună și aici contribuie și garanția de 2 ani care poate fi mărită la 4 (magazinul oferă 4 ani drept garanție standard, însă acest lucru e unul promoțional); raportul dintre preț și calitate e unul extraordinar de bun și vine cu ochelari 3D pe post de accesorii incluse în pachet.
Contra: prețul nu e pentru buzunarul oricui, însă această problemă mică poate fi rezolvată prin intermediul ratelor.

Concluzie

Un televizor foarte bun acest LG 47LM620S și dacă vrei un TV în care să te poți baza atunci îți recomand acest model. Știu că e ceva mai scump față de alte modele, însă e și mai bun. Știți cum e… dai un ban și stai în față. Dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand preview-ul de alături care e unul destul de reușit în opinia mea. Din acest preview o să vă faceți o impresie despre cum arată noua generație de TV-uri LG.

Te-ar mai putea interesa