LG 47LM615S

Un model din noua serie numită LM615S e acest televizor LED 3D LG 47LM615S care după cum observați are o diagonală de 119 cm, rezoluție Full HD, tehnologie de conversie a imaginii și e un Smart TV. Având în vedere diagonala sa (47 de inci), e vorba de n televizor de dimensiuni mari și deci aveți nevoie de o cameră spațioasă și de un loc unde să-l puneți . Poate fi montat chiar și pe perete, dar având în vedere cât de bine arată piciorul, mai bine arată pe un mobilier. Ca și oricare alte modele 3D și acesta face conversia de imagine necesară: puteți viziona filme 3D chiar dacă filmul e în format 2D sau chiar să jucați jocuri. Design-ul său e destul de impresionant și aici mă refer în special la piciorul său dar și la faptul că e destul de subțire. 47LM615S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Pornit

Specificaţii tehnice

Ecranul său de 119 cm vine cu tehnologie 3D dar nu e vorba de unul cu 3D Ready ci unul cu conversie 2D-3D. Caracteristicile video sunt destul de multe și pot fi folos când vizionați filme Blu-Ray în 3D sau jucați jocuri de pe PC sau consolă (200MHz). Pe partea de sunt oferă o sonorizare excelentă (sunet clar II) și are cunoscutele tehnologii: Infinite Surround, Dolby MS10 și modul Sound Status. Tunerul său TV e unul digital de tip DVB-T/C dar dispune și de intrare pentru antenă.

Playerul multimedia incorporat nu e cine știe ce de aceea un media player ar fi mai ridicat pentru vizionarea de filme 720p/1080p. Pe partea de conectivitate are mufă pentru rețea RJ-45, intrare VGA, două USBuri 2.0, Scart, trei HDMI-uri etc. Alte caracteristici ale acestui model LG 47LM615S sunt: Dual Play (ideal pentru posesorii de console), senzor inteligent, DLNA, Key Lock și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ieșire pentru căști însă de tip mini, garanție extinsă, DLNA (puteți viziona filme sau fotografii de pe smartphone sau laptop), senzorul inteligent reglează automat setările ecranului în funcție de luminozitatea camerei, design foarte elegant și e subțire.

Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Concluzie

LED-ul LG 47LM615S e un exemplu bun prin care producătorul dorește să concureze cu modele  de la Samsung care sunt ceva mai funcționale. Dar și prețul joacă un rol foarte important, nu doar funcțiile sale sau design-ul. Bineînțeles există variante atât mai mari cât și mai mici ai acestei serii, dar acesta mi se pare cel mai ok din punct de vedere al diagonalei.

Te-ar mai putea interesa