LG 47LB5610, televizor Full HD

Pentru cei interesați de un televizor care să aibă o diagonală de peste un metru recomand acest LG 47LB5610. Vine dintr-o generație nouă a anului 2014 care se remarcă prin prețuri mici, caracteristici mai bune și un design regândit. Modelul acesta se adresează celora care nu au nevoie de un Smart TV or ide un TV pentru a vedea filme 3D. Deci, e numai bun pentru persoanele care vor un aparat clasic.

Modelul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă vă întrebați de ce costă așa de puțin atunci trebuie știut că acest preț mic e datorat în principal faptului că vine dintr-o serie nouă (de obicei seriile noi costau mai mult, dar acum se pare că au prețuri mai mici) și că nu are briz brizuri de marketing (3D, Smart TV etc).

Televizorul
Televizorul

Față de modelele LG din 2013 acesta are tunere digitale din generația a doua (e vorba despre tunerul terestru și cel de satelit).
Imaginea e una de foarte bună calitate deoarece are rezoluție 1920×1080 pixeli. Un alt lucru care ajută la o imagine de calitate e MCI-ul de 100Hz. Acești Hz sunt unii soft, dar care vor ajuta să beneficiați de imagini mai clare.
Venind cu Clear Voice II înseamnă că televizorul ajustează volumul vocilor din filme ori emisiuni pentru a le distinge mai bine. Această caracteristică era prezentă în televizoarele de anul trecut și o găsim și în aceste modele noi.
Playerul integrat e unul care suportă redarea de filme de tip DivX HD, dar și alte formate media populare.

Printre lucrurile care o să le apreciați sunt disponibilitatea celor 3 tunere digitale (și a slotului CI+), imaginea foarte clară și greutatea nu prea mare care te va ajuta să montezi televizorul mai ușor pe perete.

Concluzia mea legată de acest televizor e își merită banii deoarece e unul dintre cele mai bune televizoare de 47 inci care nu are suport smart. Nu trebuie să vă deranjeze prea mult acest neajuns deoarece poate fi compensat cumpărând un player multimedia de aici.

Te-ar mai putea interesa