LG 43UJ635V, televizor Smart 4K cu HDR Effect

Televizorul LG 43UJ635V face parte dintr-o serie puțin îmbunătățită (similar cu cel din seria UJ634V), motiv pentru care diferența de preț e destul de mică – 50 de lei. Ambele serii arată la fel și dacă cumva o serie nu mai e disponibilă, puteți lua în calcul cealaltă. Bineînțeles, eu vă recomand seria cea mai nouă iar varianta e alegerea voastră pentru că bugetul diferă de la o persoană la alta. Atunci când achiziționăm un televizor, e foarte important să luăm în calcul dimensiunile camerei. Într-o sufragerie eu aș pune un televizor de minim 100 cm și imaginea trebuie să fie cu Resolution Upscaler (calitatea imaginii e îmbunătățită în cazul în care rezoluția e inferioară).

Sunt disponibile trei variante, iar voi puteți alege cel mai mic din serie că doar oferă aceleași tehnologii.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un televizor Smart care a fost lansat în 2017 oferă o imagine mai bună și nu fac referire la rezoluția Ultra HD, ci la tehnologiile și panoul utilizat. Tehnologia HDR a fost integrată în multe televizoare pentru un plus de claritate, astfel imaginea a devenit mai naturală. Bineînțeles, modelul de sus nu are ecran NanoCell sau OLED, de aceea e și atractiv ca preț.

Arată foarte bine pe negru și poate că ați văzut și seriile mai scumpe care pot fi și pe argintiu. Stativul de masă își pierde rolul atunci când ați ales pentru un suport de perete compatibil (VESA 200 x 200).

Sunt multe de spus la capitolul software, dar vă las pe voi să descoperiți noul WebOS.

Păreri pro și contra

Chiar nu merită să optați pentru un televizor cu WebOS inferior, versiunea 3.5 e una competitivă și cred că vă veți bucura de toate caracteristicile speciale oferite de aceasta dar nu fără telecomanda specială.

Singurul minus al acestui model LG 43UJ635V ar fi lipsa telecomenzii Magic Remote AN-MR650A, dar prețul e e foarte mic. În descriere telecomenzii respective, veți vede că seriile UJ635 și UJ634 sunt compatibile (pentru că au WebOS 3.5). Chiar nu merită să vă zgârciți, telecomanda clasică chiar nu vă poate ajuta prea mult deoarece nu are anumite funcții.

Te-ar mai putea interesa