≡ Meniu

LG 43UJ6307, televizor Smart cu telecomandă Magic Remote (promoție limitată)

Televizorul LG 43UJ6307 poate fi achiziționat fără probleme deoarece e vorba de noua generație cu WebOS 3.5, design elegant și performanțele sunt superioare. Nu are un ecran oarecare, ci e vorba de IPS 4K cu Active HDR, adică claritatea va fi ridicată indiferent de unghiul de vizibilitate. Televizorul arată foarte bine cu o ramă atât de îngustă, iar dacă nu vă place acele piciorușe, poate fi montat pe perete cu ajutorul unui kit de montare. Chiar și un televizor clasic oferă o imagine .

Tot mai multe televizoare Smart au un design similar, dar la partea de specificații și tehnologi sunt diferențe semnificative. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Calitatea sunetului e dată de difuzoarele incorporate de 10W fiecare, iar acestea sunt de tip Down firing. Acestea redau frecvențe joase și sunt orientate în jos (ca subwoofer-ele). Nu e suficient să fie puternice ci e nevoie de caracteristici speciale ca: Ultra Surround, mod Smart Sound, Sunet Clar III, Hi-Fi Audio, DTS Decoder și multe altele.

Chiar nu mai merită să luați un televizor FullHD deoarece diferența de preț e foarte mică, dar diferențele sunt vizibile chiar dacă pe ambele vizionați filme la calitate 1080p.

Conectivitatea e foarte bună la televizoarele Smart și vă puteți folosi de televizor dacă nu aveți un monitor.

Păreri pro și contra

Acea telecomandă e oferită ca și cadou dar această promoție se poate schimba. Orice televizor Smart mai nou are nevoie de acea telecomandă pentru a vă ușa interacțiunea cu interfața sistemului de operare, dar și navigarea pe web va fi mai simplă. Veți primi și telecomanda clasică cu butoane pentru anumite servicii online, dar tot nu e ca și cea Magic Remote.

Din păcate nu sunt multe poze ori prezentări video cu această serie, deoarece e nouă și pot spune că arată mai bine decât în poze. LG 43UJ6307 poate fi perfect pentru sufrageria voastră deoarece funcționalitatea e ridicată, nu are nevoie de gadgeturi sau periferice suplimentare. Poate un router wireless performant ar fi necesar sau poate preferați să vă conectați la internet prin intermediul unui cablu LAN.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu