LG 43UJ6307, televizor Smart cu telecomandă Magic Remote (promoție limitată)

Televizorul LG 43UJ6307 poate fi achiziționat fără probleme deoarece e vorba de noua generație cu WebOS 3.5, design elegant și performanțele sunt superioare. Nu are un ecran oarecare, ci e vorba de IPS 4K cu Active HDR, adică claritatea va fi ridicată indiferent de unghiul de vizibilitate. Televizorul arată foarte bine cu o ramă atât de îngustă, iar dacă nu vă place acele piciorușe, poate fi montat pe perete cu ajutorul unui kit de montare. Chiar și un televizor clasic oferă o imagine .

Tot mai multe televizoare Smart au un design similar, dar la partea de specificații și tehnologi sunt diferențe semnificative. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Calitatea sunetului e dată de difuzoarele incorporate de 10W fiecare, iar acestea sunt de tip Down firing. Acestea redau frecvențe joase și sunt orientate în jos (ca subwoofer-ele). Nu e suficient să fie puternice ci e nevoie de caracteristici speciale ca: Ultra Surround, mod Smart Sound, Sunet Clar III, Hi-Fi Audio, DTS Decoder și multe altele.

Chiar nu mai merită să luați un televizor FullHD deoarece diferența de preț e foarte mică, dar diferențele sunt vizibile chiar dacă pe ambele vizionați filme la calitate 1080p.

Conectivitatea e foarte bună la televizoarele Smart și vă puteți folosi de televizor dacă nu aveți un monitor.

Păreri pro și contra

Acea telecomandă e oferită ca și cadou dar această promoție se poate schimba. Orice televizor Smart mai nou are nevoie de acea telecomandă pentru a vă ușa interacțiunea cu interfața sistemului de operare, dar și navigarea pe web va fi mai simplă. Veți primi și telecomanda clasică cu butoane pentru anumite servicii online, dar tot nu e ca și cea Magic Remote.

Din păcate nu sunt multe poze ori prezentări video cu această serie, deoarece e nouă și pot spune că arată mai bine decât în poze. LG 43UJ6307 poate fi perfect pentru sufrageria voastră deoarece funcționalitatea e ridicată, nu are nevoie de gadgeturi sau periferice suplimentare. Poate un router wireless performant ar fi necesar sau poate preferați să vă conectați la internet prin intermediul unui cablu LAN.

Te-ar mai putea interesa