LG 43UJ620V, TV 4K cu soft smart webOS 3.5

LG 43UJ620V e un televizor adresat persoanelor interesate de un televizor cu diagonală de 43 inci (108 centimetri) cu soft inteligent și imagine impecabilă. Rezoluția ecranului e de 3840×2160 pixeli, iar panelul e unul de calitate deosebită (culori foarte bune și unghiuri de vizualizare aproape perfecte) întrucât e IPS.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat excelent din toate punctele de vedere. Poate fi montat și pe perete prin intermediul unui suport compatibil Vesa 200×200, iar în acest fel va fi ca un tablou.
În cazul în care doriți să schimbați televizorul vechi cu acest model nou atunci vă invit să profitați și de promoția cu buy back la televizoare.

Caracteristici

Modelul de față are un ecran de 108 centimetri a cărui rezoluție e 4K. Pentru ca imaginea să fie vizibilă din orice unghi acest aparat e dotat cu ecran IPS. Iar, pe post de caracteristici superioare avem Upscaler la 4K, efect HDR, refresh software 100 Hz (True Motion 100) și altele.
Tunerul integrat e unul avansat, fiind vorba despre un model twin triple (2x DVB-C/T2/S2), adică poți băga două cabluri în același timp întrucât are două intrări RF In. Această caracteristică e întâlnită mai mult doar la televizoarele LG.

Avantaje

Costul de achiziție nu e mare pentru un televizor cu un soft rapid și caracteristici de top.
Software-ul (webOS 3.5) e cel mai rapid și stabil de pe piață conform specialiștilor. E un software cu browser și aplicații diverse. Nu e o diferență foarte mare între el și Android întrucât webOS are chiar și launcher.
Vine cu un tuner avansat, fiind vorba despre unul triplu de tip DVB C/T2/S2. Acesta ne permite să vedem posturi TV la calitate digitală.

Verdict

Pentru cei interesați de un televizor care nu doar arată bine, ci care se prezintă excelent din toate punctele de vedere recomand modelul de față.
Din videoclipul de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă acest sistem de operare webOS revizuit în versiunea 3.5.

Lasă un comentariu