LG 43UH664V, model cu diagonală de 108cm și rezoluție 4K

Un televizor foarte bun e acest model LG 43UH664V întrucât e smart și poate controlat prin intermediul unei telecomenzi smart (LG Magic Motion AN-MR650). Nu vine cu o astfel de telecomandă la pachet, dar poate prindeți o promoție în care vine cu ea la pachet.
Se adresează celora interesați de un aparat care să ofere o imagine de calitate superioară și un soft avansat (cu browser, aplicații instalate și posibilitate de a instala alte aplicații). Cu modelul 43UH664V poți savura conținut din multiple surse deoarece vine cu porturi de rețea, player avansat și tuner HD.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere tehnic și vizual. Ecranul e înconjurat de o ramă subțire de culoare gri, iar piciorul e unul de culoare albă. (Dacă vă deranjează cum arată piciorul atunci poate fi montat pe un perete prin intermediul unui suport care să fie compatibil Vesa 200×200).

Standul e alb

Avantaje

Ecranul modelului 43UH664V e unul de 43 inci, adică 108 centimetri cu aproximație, iar din această cauză pot spune că filmele se vor vedea foarte bine.
Sistemul cu care vine la pachet acest model este webOS 3.0, adică un sistem destul de avansat din toate punctele de vedere. Vine cu cele mai utile aplicații printre care aș aminti Netflix, Youtube și browser web.

Dezavantaje

OS-ul nu e Android, dar e echivalent ca utilitate. Are un launcher ușor de folosit, iar cele mai bune aplicații sunt la 1-2 clicuri distanță.
Nu are telecomandă smart, dar poate fi cumpărată separat.

Concluzie

Pentru cei interesați de un televizor modern pe care să poată fi urmărite posturi TV HD, filme 4K sau seriale de pe Netflix recomand modelul 43UH664V. LG e un brand situat pe locuri fruntașe când vine vorba despre televizoare și electrocasnic, iar alegând un model de la ei nu o să dați greș.
Din clipul de alături poți vedea cum arată televizoarele sin seria UH664V. E o serie apărută de curând și au un stativ ușor diferit, fiind curbat precum la noile monitoare LG.

Te-ar mai putea interesa