LG 43LK5000PLA, televizor FullHD cu Resolution Upscaler

Televizoarele mai accesibile pot oferi și ele o imagine de calitate, iar LG 43LK5000PLA e unul dintre ele. Atunci când alegeți un brand cunoscut, veți găsi tehnologii foarte bune pentru a vă bucura de conținutul video de calitate. Aici mă refer și la Resolution Upscaler care adaugă pixeli și detalii imaginilor cu rezoluție inferioară. Noise Reduction elimină efectul șters al imaginilor și claritatea e ceva mai evidentă. În plus aveți un panou foarte bun pentru oferă o imagine plăcută indiferent de cum îl priviți – Direct LED.

Sunt destul de puține televizoare Full HD pe piață pentru că multe modele peste 100 cm au rezoluție 4K. De aceea, modele ca cel de jos sunt ceva mai atractive, în special dacă nu sunt Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul nu oferă o diagonală atât de mare și nici un sistem audio atât de bun, de aceea unii preferă să folosească televizorul ca monitor. Rezoluția trebuie să fie cât mai mare pentru a putea vedea cât mai bine detaliile și aici mă refer strict la scris, pentru că trebuie să fie cât mai ascuțit.

Nu merită să faceți un compromis și să alegeți un brand mai puțin popular pentru că nu veți primi ceva mai bun. Experiența de vizionare e mai bună la un model 4K, însă bugetul trebuie sp fie generos că doar nu veți alege aceeași diagonală.

Păreri pro și contra

Culorile sunt foarte bune cu Color Master Engine și pentru un așa preț chiar nu ai ce să-i reproșezi. Are un design simplă care se potrivește într-o cameră spațioasă și luminoasă, iar pentru a câștiga spațiu, îl puneți pe perete. Sistemul audio se aude bine pentru că are o putere potrivită și e de tip Down Firing. Astfel, sunetul e împrăștiat uniform pentru a crea un efect surround excelent.

LG 43LK5000PLA are player multimedia integrat în caz că aveți conținut media pe stick. Astfel reduceți un cablu din jurul său și aici mă refer la cel HDMI, în caz că ați fi vrut să conectați laptopul ori un player media. Sunt suportate cele mai populare formate media și funcționalitatea e limitată.

Te-ar mai putea interesa