LG 43LJ614V, televizor Smart cu difuzoare Down firing

Televizorul LG 43LJ614V face parte din generație 2017 care oferă difuzoare Down firing, adică redă frecvențe joase (bas) iar orientarea e în jos. Aceasta e prezentă la subwoofere și e evident că îmbunătățește calitatea sunetului. Sunt destule motive pentru a alege o serie nouă și nu una din cea mai nouă generație. Am pus acea poză pentru a vedea cât de bine arată și la final e o prezentare a celei mai noi versiuni de WebOS – 3.5. Chiar nu văd de ce nu ați alege un astfel de televizor, în special că difuzoarele sunt puternice iar claritatea imaginii e una superioară.

Nu merită să vă zgârciți, dar puteți alege și o serie Smart din generația precedentă dacă are un sistem audio la fel de bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interfața nu e aceeași la toate televizoarele Smart, deoarece fiecare brand a ales un tip de sistem de operare. Androidul e prezent la mai multe branduri (Sony, Philips și Sharp), dar nu aș putea să spun că e mai bun decât restul (WebOS, Tizen, Firefox OS).

Îmi plac televizoare cu difuzoare puternice și parcă nici nu mai au nevoie de atât de multe tehnologii, dar ce e în plus nu e în minus.  Conectivitatea e foarte bună la Smart TVuri, adică puteți conecta orice player, iar dacă aveți un router wireless, televizorul se poate conecta fără fir la internet.

Păreri pro și contra

Nu orice televizor se poate compara cu acesta și se poate vedea că are un număr generos de caracteristici speciale. Multe dintre ele se datorează software-ului, dar și pentru că are acele tehnologii avansate. Aceste televizoare sunt concepute pentru cei care navighează zilnic pe internet și nu sunt interesați de un abonament de cablu TV. Navigarea e mai simplă cu telecomanda specială numită Magic Remote, care poate fi inclusă sau nu.

LG 43LJ614V oferă un design premium și se datorează în special rameri foarte înguste și piciorușelor subțiri așezate pe lateral, care oferă o bună stabilitate. Arată mult mai bine decât cu un stand de masă clasic și puteți alege orice tip de comodă, doar că trebuie să fie suficient de lată.

Te-ar mai putea interesa