LG 43LJ515V, televizor cu 3 jocuri preinstalate

Noua generație de televizoare oferă o imagine mai clară și nu trebuie să fie neapărat 4K, iar LG 43LJ515V e un exemplu foarte bun. dacă nu vreți să cumpărați o tabletă ori o consolă pentru jocuri, atunci un Game TV e alegerea perfectă deoarece vine trei jocuri interactive (PaperBoy, Soccer Punch, Tiny Tanks). Se pot descărca și alte jocuri pe un stick USB dacă accesați site-ul brandului. Acelea le veți găsi pe alte televizoare cu jocuri de la acest brand și probabil că acel gamepad special (poate fi utilizat ca telecomandă) pentru televizor nu e inclus, de aceea se poate cumpăra unul ulterior că și așa costă foarte puțin.

Designul e unul elegant și veți observa că el arată ceva mai bine în realitate, dar sunt și serii care sunt similare cu aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Îmi place cum arată noua generație de televizoare cu acele piciorușe și stativul de masă central chiar nu mai e la modă și nici nu prea oferea o stabilitate bună. Totuși, sunt serii care au un stativ central mai subțire, astfel nu iasă prea mult în evidență. Mă refer la unele serii mai scumpe care pot avea un finisaj argintiu metalizat.

Sistemul audio e suficient dacă nu obișnuiți să alegeți un sunet puternic ca la cinema. Mulți optează pentru un soundbar puternic deoarece ocupă puțin spațiu sau chiar un sistem surround (dacă redau filme de pe un media player). Conectivitatea e foarte bună la acesta dar și la restul televizoarelor care au fost lansate anul acesta.

Păreri pro și contra

Merită să-l alegeți deoarece are tehnologii care îmbunătățesc experiența de vizionare: Picture Mastering Engine (contrast, culori și claritate superioare), Resolution Upscaler (mărește detaliile conținutului inferior), Virtual Surround Sound (calitate audio decentă indiferent unde vă aflați în cameră), redare media USB (e bine să aveți un stick USB)

Acest LG 43LJ515V poate fi ales chiar și pentru o sufragerie și nu e nevoie să fie Smart sau cu imagine 4K. Dacă nu vreți să folosiți un stick USB pentru vizionarea de filme, atunci aveți nevoie de un cablu HDMI pentru a conecta TV-ul la un laptop.

Te-ar mai putea interesa