Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 42PT353

Plasmele întotdeauna vor avea o imagine mai clară decât televizoarele LCD sau LED, iar acest TV cu plasmă model LG 42PT353 este unul la un preț accesibil (la fel ca 50PK350). Are diagonala ecranului de 42 de inci, e HD Ready (are o rezoluție de 1024 pe 768 pixeli), formatul imaginii e lat (16 pe 9), luminozitatea e foarte mare (1500 candele pe metru pătrat), contrastul e de 3 milioane la 1, are difuzoare, imagine cursivă de 600 herți, player media pe USB, senzor de lumină inteligent și alte caracteristici utile. Vă asigur că nu veți găsi un televizor mai bun pentru vizionat filme sau jocuri la acest un preț bun Vezi prețul special de azi.

Din lateral

LG 42PT353 se poate monta pe perete dacă aveți răbdare și vă asigur că așa veți avea parte de o experiență vizuală ceva mai bună și de mai puțin spațiu ocupat prin casă.

Din față

Plasma 42PT353 este un model nou de la LG și are două difuzoare incorporate de 10 W fiecare. Despre sunet trebuie să știți că are calități și caracteristici superioare cum ar fi Infinite Sound, Voce Clară 2 și Decodor Dolby Digital. Caracteristica Voce Clară 2 este una automată și presupune ca dialogurile să fie mai clare decât zgomotul de fundal. Eu zic că diagonala de 42 de inci, adică 106 centimetri este destul de mare, la fel luminozitatea și contrastul.

Ziceam că este un TV ideal pentru jocuri deoarece are imagine cursivă de 600 Hz ceea ce este extrem din moment ce TV-urile LED au o imagine cursivă de 100 Hz. Trebuie să mai șiți că 42PT353 are tuner digital și player multimedia integrate și acest lucruri vă vor scuti de achiziționarea altor aparate. Ca și conectori trebuie să știți că are USB, HDMI și alte conexiuni obișnuite. Din păcate, nu are LAN pentru Internet și nu are nici DLNA, dar mulți nici nu au nevoie de așa ceva. Dar, acest televizor are LG Simplink ceea ce presupune ca toate dispozitivele LG compatibile cu această caracteristică și conectate la HDMI să poată fi controlate cu o singură telecomandă.

Ca și plusuri pentru achiziționarea acestui TV ar fi faptul că are o luminozitate, contrast și rată de reîmprospătare foarte mari, prețul este mic 1799 lei, arată bine și are media player și tuner digital integrate. Un alt plus este senzrul inteligent care reglează automat luminozitatea.
Minusurile ar fi faptul că rezoluția ecranului e 720p și nu 1080p.

Televizorul cu plasma LG 42PT353 este un model nou de la LG și este foarte performant când vine vorba de redarea filmelor, jocurilor și imaginilor, dar mi-ar fi plăcut dacă era și 1080p, deși la o anumită distanță nu se mai vede diferența dintre720p și 1080p.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu