LG 42LS3400

Modelul LG 42LS3400 e unul care vine la începutul anului cu multă tehnologie utilă. Are player incorporat care poate reda multe tipuri de fișiere, ecranul său e 1080p, iar tunerul DVB-C va facilita vizionarea posturilor digitale în format HD. Nu se poate spune că e scump deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un TV mai mult decât decent care are o diagonală de 106 centimetri, aproximativ.

Poze

Dacă vrei un TV mare cu o diagonală de undeva la 42 de inci atunci cred că acest 42 LS 3400 ar fi ideal deoarece nu costă prea mult și arată bine. Aspectul e similar modelului din poză și trebuie neaparat spus că are n ecran foarte mare. Culoarea TV-ului e neagră și având o greutate de undeva la 15 kilograme nu va fi greu de montat de către o singură persoană. Există și posibilitatea montării sale pe un perete și cred că arată mai bine montat pe un perete.

Așa arată

Specificaţii tehnice

42LS3400 nu are tehnologie 3D și nici nu e Smart TV, dar imaginea este una de foarte bună calitate. Meniul e unul realizat foarte intuitiv și se poate utiliza cu ușurință atât de persoane vârstnice cât și de către copii mai mici. Telecomanda e una foarte bine gândită, iar butoanele sunt mari așa încât să nu apăsați din greșeală pe alte funcții.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; prețul nu e mare și beneficiază de un excelent raport dintre calitate și preț; fiabilitatea sa e una destul de bună și la ea contribuie și garanția de 2 ani (în momentul de față sunt oferiți 4 ani de garanție, însă asta e o promoție cu termen limitat.); pentru vizionarea canalelor digitale aparatul e dotat cu DVB C și slot CI; rezoluția ecranului e una de 1920 pe 1080 pixeli la 60 herți și trebuie spus că aceasta e rezoluția maximă suportată.
Contra: nu e Smart TV așa încât să poată fi conectat la Internet pentru a viziona filme online ori pentru a naviga pe web.

Concluzie

Pentru a vă face o părere despre capabilitățile aparatului vă recomand clipul de alături care e unul oficial și se poate vedea cât de bine arată televizorul. Având numeroase porturi înseamnă că puteți conecta la el sau de la el numeroase aparate.

Te-ar mai putea interesa