LG 42LM670S

LG 42LM670S e un model nou care vine ca o alternativă de 106 centimetri la 47LM670S și vine cu capabilități de ultimă generație cum ar fi ecran LED cu suport 3D, iar dacă o să vreți să navigați pe Internet atunci o să o puteți face deoarece e Smart TV. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

De alături se poate vedea că 42LM670S arată foarte bine, precum restul modelelor din seria LM670S. Ecranul e unul mare de 42 de inci și o să te ajute să vezi filmele preferate la cea mai bună calitate. Calitatea imaginii e Full HD și asta e foarte bine deoarece filmele Blu-ray se vor vedea impecabil. Acest TV se poate conecta chiar și la un laptop prin portul VGA pentru a vedea imaginea la o calitate superioară… ecranul unui notebook nu se poate compara cu cel al unui TV în materie de vizionat filme.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

42LM670S e un televizor care arată foarte bine, iar imaginea afișată va fi și ea foarte calitativă deoarece are ecran capabil 1080p mare, are tunere digitale, iar playerul integrat poate reda multiple formate video și audio. Vine cu numeroase porturi printre care se numără HDMI și porturile de rețea LAN, dar și wireless. Suportă și conversia 2D în 3D și acest lucru e unul bun deoarece alte modele nu au așa ceva.

Păreri pro şi contra

Pro: are player capabil (nu știu cât de fluent redă filmele *.mkv cu sunet dts 2); raportul dintre preț și calitate e foarte bun și asta deoarece nu vine cu vreo tehnologie inutilă; are suport pentru navigarea pe Internet și asta deoarece are software capabil și porturi de rețea; vine cu multiple tunere digitale cum ar vi DVB C și DVB S2 (pentru satelit).
Contra: nimic.

Concluzie

42LM670S e un televizor cu meniuri intuitive, iar pe partea de design se prezintă foarte bine. Din păcate pe ‘net nu există prea multe clipuri cu acest televizor, dar pentru a vă familiariza cu el vă prezint preview-ul de alături despre care zic că e mai mult decât ok. Utilizarea sa va fi simplă de persoanele tinere cât și vârstnice deoarece, după cum ziceam anterior, meniurile sunt intuitive.

Te-ar mai putea interesa