LG 42LB650V, TV 106 cm

Televizorul LG 42LB650V se adresează celora care vor un televizor cu toate dotările, adică de la 3D până la Smart TV. Și, normal că pe partea de sunet are chiar și suport DTS.
Cu un astfel de televizor o să poți vedea filme Blu-ray, iar canalele digitale pot fi văzute și ele fără probleme întrucât acest televizor are tuner digital triplu (adică DVB C, T și S2).

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se comportă bine indiferent ce am face cu el. Normal că are și wireless integrat așa încât să poți conecta televizorul la net fără a folosi un cablu, dar eu aș folosi un cablu pentru a conecta televizorul la net deoarece astfel de conexiuni sunt mai stabile decât cele wi-fi… părerea mea.

Televizorul
Televizorul

Ca și specificații care te-ar interesa la acest model aș menționa ecranul de 106 centimetri, conversia 3D, multele porturi și browserul web foarte avansat.
Modelul acesta nu e unul 4K, dar nici nu prea avea rost să fie deoarece încă nu au apărut astfel de filme.
Normal că puteți să instalați acest televizor și pe un perete dacă doriți, iar greutate mică o să vă ajute în acest sens. Greutatea normală e de circa 10 kilograme, iar fără stand cântărește vreo 8.
Pe lângă aceste dotări vine și cu ochelari 3D, dar eu sunt de părere că nu vă vor ajuta prea mult dacă nu sunteți pasionați de 3D.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt aspectul, prețul nu prea mare și tehnologia incorporată. Multă lume se mai uită și la consumul de curent al televizorului și de aceea trebuie să zic că acest model are un consum mic de curent de 49 W.
Din păcate nu are 4K, un lucru care ne-ar fi garantat că televizorul va fi de actualitate și peste N ani.

Ca o concluzie pot spune că acest televizor e unul modern și cu aspect plăcut. Acest lucru poate fi văzut și din clipul de alături. Din păcate acest preview e unul făcut din poze, dar cred că-și face treaba.

Lasă un comentariu