LG 42LB630V, televizor Smart de 106 cm

Televizorul LG 42LB630V e unul de tip Smart și cu un design ceva mai nou deoarece e vorba de o serie deosebită. Îmi place că nu e pe negru ca majoritatea televizoarelor. Cele pe alb sau argintiu parca sunt mai elegante și îmi place că acesta are un suport mai stabil dar și diferit față de majoritatea. Are o ramă destul de îngustă ca și la restul și e normal să fie așa la noile generații de televizoare. Îmi place că are o rată de refresh pe măsură, multe caracteristici speciale și un sunet puternic. Nu cred că mai e nevoie de un sistem audio, media player sau alte accesorii pentru el. Însă, puteți socializa pe Skype cu o cameră web ori să navigați pe web cu o telecomandă Magic Remote.

Prețul său e destul de bun pentru o serie atâta de performantă și v-o recomand având în vedere ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Tehnologia de iluminare e LED și e prezentă mai la toate televizoarele. Face parte din seria nouă și oferă sunet decent cu difuzoare de 10W. Pe partea de imagine are unghiuri de vizibilitate bune, rezoluție 1080p, aspect 16 pe 9 altele. Are ca și dotări: tuner TV, wireless, LAN, HDMIuri, USBuri, Scart etc. Toate acele caracteristici speciale pot fi de folos dacă vă doriți un televizor inteligent și pentru socializare e nevoie de accesorii suplimentare (Magic Remote/tastatură/cameră web).

Pe partea software are aplicații decente, browser web și un suport media decent (pentru acel player multimedia integrat). Pe partea de design nu am ce să-i reproșez.

Plusuri: puteți folosi Magic Remote, WiDi, redare USB, calitatea sunetului, imagine clară și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 42LB630V o alegere bună și singurul minus al acestui telefon ar fi prețul, dar merită să faceți un astfel de efort. Nu are tehnologie 3D ca la unele dar impresionează prin imaginile naturale. Poate fi un bun TV pentru living sau un dormitor mai mare. Cu siguranță vechiul televizor nu e cea mai bună alegere pentru vizionarea de filme, vă recomand un televizor cu rată de refresh bună.

Lasă un comentariu