LG 42LB5800, TV Smart de 106 cm

LG 42LB5800 e un televizor LED mai deosebit decât altele deoarece are funcții Smart. Acelea le voi enumera mai jos dar nu sunt așa de multe deoarece nu e vorba de o serie prea scumpă. Cu cât e mai scump cu atât are mai multe (tehnologi, dotări și caracteristici tehnice superioare). Deci dacă nu vă place ce oferă acesta, nu aveți decât să alegeți o serie superioară. Seria LB5800 oferă diverse variante (cu diagonale diferite), dar cea mai mică e de 32 deci aceea poate fi o alegere mai accesibilă. Îmi place cum arată în special că s-a renunțat la finisajul negru în favoarea unuia argintiu. Jos am pus o poză cu acesta aflat pe perete și parcă se economisește mai mult spațiu în living (nu mai e nevoie de masă pentru el).

Prețul nu e la fel de atractiv ca și la modelele precedente (din 2013) dar tot e destul de justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Face parte din generația nouă și e cel mai ușor de observat după designul său. Are DTS 2.0, difuzoare de 10 W, sunet clar 2, 100 Hz, Triple XD Engine etc. Acestea sunt prezente și pe alte serii apropiate, doar că televizoarele mai mici nu au difuzoare de 10 W. Tunerul TV e de tip DVB-T2/C/S2 deci poate recepționa posturi TV la calitate superioară.

Apreciez că are wireless și nu wireless ready, deci nu e nevoie de adaptor. Are mai multe porturi USB și HDMI decât un televizor obișnuit, dar e normal să fie așa. Puteți folosi chiar și un smartphone pentru a reda conținut media, fie wireless fie cu cablu HDMI/USB. Prin USB e posibil doar dacă telefonul suportă MHL. Recoamnd prin acest port deoarece se încarcă bateria telefonului în timpul redării.

Plusuri: toate acele caracteristici Smart, 100 Hz, sunet puternic, designul televizorului și performanțele.
Minusuri: poate că nu e accesibil pentru oricine.

LG 42LB5800 poate fi următoarea voastră alegere dacă sunteți fan al acestui brand și nu vreți nici ceva mai performant dar nici ceva mai mic. O diagonală de 1 metru mi se pare acceptabilă pentru o sufragerie. Jos e o prezentare care vă poate ajuta să vă faceți o idee.

Te-ar mai putea interesa