LG 42LA640S, TV Smart de 107cm

LG 42LA640S e un televizor din noua serie de la LG și se laudă cu conexiuni de rețea integrate, soft inteligent, un ecran foarte clar și suport 3D. LG nu i-a uitat nici pe cei care vor să urmărească transmisii digitale deoarece televizorul are tuner triplu pentru așa ceva. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care mie nu mi se pare deloc mare, mai ales că în acest moment vine la ofertă alături de un ruter wireless Linksys EA2700 și un film – The Hobbit.

Aspect

Aspectul e unul mai mult decât interesant, piciorul fiind unul plăcut ca aspect, iar rama televizorului e una foarte subțire. Dacă sunteți de părere că cei 42 inci ai televizorului sunt prea mulți și din această cauză televizorul o să ocupe mult spațiu în cameră atunci puteți opta pentru un suport TV (gen Hama 83756).

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Modelul 42LA640S e unul cu un aspect modern și niște dotări de top cum ar fi ecranul mare de 107 centimetri, porutirle noi (MHL, HDMI și WiDi), convertorul 3D și un soft capabil. Fiind cu Wi-Fi Direct înseamnă că o să puteți vedea fișiere media de pe telefon pe ecranul televizorului, dar asta doar dacă telefonul inteligent are și el acest suport pentru Wi-Fi Direct.

Păreri pro şi contra

Prețul e unul exemplar și dacă ar fi să-l compar cu un alt televizor similar atunci l-aș putea compara cu Sony 42w805 care costă 4899 lei, deci mult mai mult, însă are 4 perechi de ochelari incluse, 5 tunere și alte caracacteristici. Dacă tot sunt la preț trebuie spus că nu e mai ieftin decât oricare televizor cu caracteristici similare de la Sony, ci și ca oricare model de la Sasmung. Dotările sunt de top, iar acest lucru nu poate să-l nege nimeni deoarece e mult peste oricare LG din 2012 la partea de browser și porturi.
Minusuri nu i-aș putea evidenția deoarece are chiar și suport dts, lucru care nu-l aveau televizoarele de acum două generații de la LG.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui televizor Smart TV cu suport 3D și multe facilități atunci l-ați găsit. Vă garantez că nu o să găsiți ceva mai ieftin de la Sony sau Samsung, iar nivelul de calitate e similar. Cât despre utilizare, e foarte ușor de folosit, mai ales că are și o telecomandă interesantă.

Te-ar mai putea interesa